Groepsreis naar Valencia

Een groepsreis naar Valencia betekent een groepsreis onder de zon! In de stad waar het 300 dagen per jaar mooi weer is, kunt u genieten van eeuwenoude bezienswaardigheden, moderne architectuur en de Spaanse stranden. Een groepsreis naar Valencia, ongelofelijk maar waar!

Groepsreis naar Valencia organiseren: Genieten van zon en cultuur!

Trots zijn de Valencianen op hun volkse levensstijl. En terecht, een groepsreis naar Valencia betekent: geen massatoerisme, wel het échte Spanje. De rijke historie van de stad, neemt u mee naar de tijd van de Moorse overheersing. De vele klokkentorens staan in prachtig contrast met het futuristische ‘La Ciudad de las Artes y las Ciencias’. Naast sappige sinaasappels, vindt u er een historisch centrum vol kunst en cultuur. Maak tijdens uw groepsreis naar Valencia een fietstocht door de binnenstad. Waarna u kunt uitrusten in het gezellige El Carmen, een wijk in de oude stad. Paella eten in een typisch Spaans knijpje. Lekker bijkomen op het stadsstrand. Natuurlijk gaan we genieten van een bruisend uitgaansleven. Met een groepsuitje naar Valencia kan het allemaal. Groepsreis naar Valencia: Het échte Spanje!

Groepsreis of stedentrip naar Valencia: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Valencia, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Valencia: Wat gaan we doen?

Maak een stadswandeling langs de mooiste gotische gebouwen: de “Lonja de la Seda”. De 14e eeuwse Catedral de Santa María de Valencia bevat vele kunstschatten, waaronder de vermeende Heilige Graal. In de ‘Stad van de Kunsten en Wetenschappen’ staat het nieuwe symbool van Valencia. Bezoek het openluchtmuseum Eixample, waar alles dat Spanje, Spanje maakt samen komt. Het Mercado Central is een overdekte markt en een van de mooiste en oudste van Spanje.

Maar Valencia heeft u meer te bieden

Geniet terwijl een Catamaran u meeneemt door de haven en langs de kust van Valencia. Maak uw groepsreis naar Valencia compleet met een Tapastour langs de diverse restaurants. Er is tijdens uw groepsreis naar Valencia natuurlijk meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Valencia

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Valencia. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Valencia (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.