Groepsreis naar Madrid organiseren

Wilt u een groepsreis naar Madrid organiseren? Een weekendje of langer met uw eigen groep op reis naar het zonnige Madrid? Gelijk heeft u! Prachtige pleinen en paleizen wachten op u, net als tal van interessante musea. Een groepsuitje naar Madrid brengt u naar een koninklijke stad met statige witte gebouwen en musea van internationaal allure. Zoekt u een groepsreis? Madrid, de opwindendste metropool van Europa!

Een groepsreis naar Madrid: Deel de passie met de Madrilenen!

Overdag bezoekt u het beroemde Prado Museum met talloze kunstwerken. Maar natuurlijk brengt een groepsuitje naar Madrid u ook via de smalle straatjes in de Moorse wijk naar het majestueuze Plaza Mayor. Een groepsreis naar Madrid is proeven van het beste op het gebied van cultuur, kunst, religie, winkelen, lekker eten, uitgaan en feestvieren. Een Picasso bekijken? Tapas eten op een zonovergoten terrasje? Een sherry drinken? Real Madrid-fan worden? In Madrid kan het allemaal. Sluit u uw groepsuitje naar Madrid af met een typisch Spaans diner met een Flamenco show? Voor wie van Broadway houdt, bezoek dan de Gran Via. Een groepsreis organiseren? Madrid houdt van u!

Groepsreis of stedentrip naar Madrid: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Madrid, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Madrid: Uw ontdekkingstocht

Het koninklijk paleis Palacio Real uit 1738 is een van de grootste en mooiste paleizen van Europa. Hét cultuurcentrum van Madrid, Circulo de Bellas Artes, is een grote collectie kunst. Templo de Debod is een Egyptisch bouwwerk uit de 2e eeuw voor Christus. Het cadeautje van Egypte werd In het prachtige park Parque de Rosales herbouwd. U kunt er tijdens uw groepsreis naar Madrid niet omheen! Neem een voorproefje op de Spaanse kunstenaars als Velasquez en Goya in het beroemde Prado. Google eens op: Museo del Prado Google Earth. In de vele musea komt u zeker Picasso, Miró, Kandinsky, Mondriaans of Dalís tegen. Zien we u tijdens uw groepsreis Madrid nog terug in het Archeologisch museum of bent u meer geïnteresseerd in de geschiedenis van de Spaanse zeevaart?

Madrid heeft u meer te bieden

Een uitstapje naar Toledo “de stad van de drie culturen” en deze stad staat op de werelderfgoedlijst. Zeker een bezoek waard. Of ga met de kabelbaan naar het attractiepark van de stad met reuzenrad, openluchtzwembad en dierentuin? Doet u mee aan een workshop Flamenco-dans of bezoekten we het Real Madrid-stadion? Er is tijdens uw groepsuitje Madrid nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Madrid

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Madrid. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Madrid (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.

Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.