Een schoolreis wintersport organiseren? Met uw leerlingen en collega’s een onvergetelijke schoolwerkweek in de sneeuw? Samen met je klas of school actief op de piste en na afloop vermoeid maar voldaan de dag bijpraten. En natuurlijk later thuis n√≥g eens de sterke verhalen over de schoolskireis. Dat is niet alleen gezellig, maar het versterkt ook de onderlinge band.

Skikamp met school

U zoekt voor uw skikamp een Familieskigebied, een Superskigebied? Is de Apr√®s-Ski een belangrijk onderdeel? Onze schoolreizen wintersport gaan naar de fraaiste wintersportgebieden in Oostenrijk, Itali√ę en Tsjechi√ę.¬†Duke Travel biedt accommodatie in alle skigebieden¬†en door onze samenwerking met lokale uitvoerders bieden we overal de scherpste prijzen voor liftpassen, materiaal en lessen. Duke Travel werkt heeft een aantal eigen wintersporthuizen, daarnaast werken wij samen met hotels, jeugdherbergen en groepshuizen in heel Oostenrijk, Tsjechi√ę en verschillende Italiaanse skigebieden.

Bestemming uitgelicht: Gasthof Daum in Fugen – Zillertal

Al meer dan vijf jaar werkt Duke Travel exclusief samen met Gasthof Daum in het Zillertal. Deze accommodatie is perfect voor groepen. Onze jarenlange samenwerking heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding opgeleverd. Daarnaast bieden wij hier alles om uw school skikamp tot een succes te laten worden. Zo bieden wij pendels voor privégebruik naar de liften. Op loopafstand van het Gasthof ligt een discotheek en een groot zwemparadijs, ideaal voor een avondprogramma.

Bestemming uitgelicht: Berghof Wagrain РWagrain in SkiAmadé

Hotel Berghof in Wagrain is één van onze eigen accommodaties. Het hotel heeft een unieke ligging: op 1300 meter hoogte én direct aan de skiliften Flying Mozart en de G-Link Wagrain! Wat is er mooier dan wakker worden tussen de witte bergtoppen en uitkijken over de strak geprepareerde pistes? Begin en eindig je skidag direct bij het hotel!

Met de Grießenkareck en de Graffenberg beschikt Wagrain over twee fantastische bergen die met de G-LINK Wagrain spectaculair verbonden zijn. De skigebieden van Flachau, Wagrain, St-Johann-Alpendorf, Radstadt-Zauchensee, Kleinarl, Eben en Filzmoos vormen samen het skigebied Salzburger Sportwelt: ongeveer 350 km aan pistes maken dit een paradijs voor mensen die van mooie tochten houden.

Oostenrijk

Schoolreis Wintersport Oostenrijk

Een schoolreis wintersport Oostenrijk organiseren? Gooi het maar eens in de groep: “Een…

Bekijk reis

Werkweek Buitensport Oostenrijk

Een werkweek Oostenrijk organiseren? Bent u van plan een werkweek naar Oostenrijk te…

Bekijk reis