Groepsreis naar Sevilla organiseren

Een groepsreis naar Sevilla, kunt u u iets mooiers bedenken? In de hoofdstad van Andalusië kunt u genieten van de Moorse architectuur, prachtige paleizen en sprookjesachtige parken & pleinen.
Een groepsuitje naar Sevilla? U waant zich in een sprookje!

Groepsreis naar Sevilla: Wat een heerlijke stad!

Volgens de mythe is de held Hercules de stichter van de stad, die door de jaren heen beïnvloed is door vele culturen. Van de oude Grieken en Romeinen tot de Moren en de Vikingen.
Sevilla is Andalusië op z’n best. Ervaar tijdens uw groepsreis naar Sevilla de prachtige Moorse architectuur, paleizen en parken. De pleinen komen rechtstreeks uit een sprookje. Met diverse begeleide rondleidingen kunt u tijdens uw groepsuitje naar Sevilla uw hart ophalen aan de vele historische bouwwerken. Houdt u van Flamenco? Dan bent u hier aan het goede adres. Tel daarbij op de gezellige winkeltjes, tapasbarretjes en terrasjes en uw groepsreis Sevilla kan niet meer stuk!
Groepsreis naar Sevilla: Ga op ontdekkingsreis in de geboortestad van Christoffel Columbus!

Groepsreis of stedentrip naar Sevilla: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Sevilla, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Sevilla: Wat gaan we doen?

U mag Alcazar niet missen. Een van de oudste koninklijke residenties en voorbeeld van de Mudéjar architectuur. Bezoek de gotische Kathedraal Giralda, het grootste religieuze gebouw in Spanje. Deze is in de 15e eeuw bovenop de resten van een moskee gebouwd. Wij nemen u tijdens uw groepsreis Sevilla zeker mee naar de vroegere wachttoren Torredel Oro of de Basílica de la Macarena met het museum ‘de Schatkamer’. Proef de sfeer in de zigeunerbuurt, zoals het geur- en kleurrijke Triana ook wordt genoemd. Hier liggen de wortels van veel bekende stierenvechters en flamencoartiesten. De vroegere Joodse wijk, Santa Cruz, vertegenwoordigt alles dat typisch Andalusisch is. En is zeker een bezichtiging waard.

Sevilla heeft u meer te bieden

Ga mee met een cruise over de Guadalquivir en ervaar Sevilla van een hele, andere kant. Of maak ’s avonds een Tapas Tour en sluit af met een drankje in de Flamencobar La Carbonería. Maar er is tijdens uw groepsreis Sevilla nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Sevilla

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Sevilla. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Sevilla (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.

Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.