Eem groepsreis naar Krakau organiseren?

Een groepsreis naar Krakau organiseren? Een weekendje of langer met uw eigen groep op reis naar het verrassende Krakau? Ontdek tijdens uw groepsuitje deze bijzondere stad. De schoonheid en de sfeer van Warschau zullen u aangenaam verrassen. Zoekt u een groepsreis? In Krakau zult u zich nooit vervelen!

Groepsreis naar Krakau: een echte aanrader!

Een groepsuitje naar Krakau brengt u naar de voormalige hofstad en hoofdstad van Polen. De Grote Markt staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst! Het Wawelpaleis is een echte trekpleister. Natuurlijk bezoekt u ook de bekende plekjes van de oude binnenstad en leert u gelijk de eeuwenoude geschiedenis van Krakau tijdens uw groepsreis kennen. Even ontspannen in de joodse wijk Kazimierz met haar karakteristieke steegjes. Hier vonden de opnames plaats van de film Schindler’s List. De vele gezellige terrasjes geven altijd een excuus voor een pauze en een glaasje vodka. Struin langs de winkels in Grodzka en Florianska. Een groepsreis organiseren? Krakau is een wereldstad!

Groepsreis of stedentrip naar Krakau: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Krakau, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Krakau: Uw ontdekkingstocht

Maak een stadswandeling langs Wawel Castle, gebruikt als koninklijke residentie, en leer over de rijke geschiedenis of bewonder de nationale kunstcollectie. Natuurlijk neemt u dan ook een kijkje in de kathedraal. De Oude Synagoge in de Joodse Wijk (Schindlers List) maakt deel uit van het Historisch Museum. U krijgt een goed beeld van het leven en de cultuur van de joden in Krakau. Een absolute must tijdens een groepsreis naar Krakau is de middeleeuwse Grote Markt met de bekende lakenhal, de Mariacki kerk.

Meer Krakau en Polen

Zien we u tijdens uw groepsreis naar Krakau terug in het Czartoryskich Museum? Of heeft u meer belangstelling voor Poolse kunst in het Nationaal museum Krakow? Geniet in Jarema van de smakelijke Poolse gerechten en probeer eens de pierogi. Het voormalige concentratiekamp Auschwitz – Birkenau maakt diepe indruk. Bewonder in de Wieliczka Zoutmijn de zoutsculpturen, die mijnwerkers hier honderden jaren geleden bouwden. In het jaar 1500 liepen hier al toeristen rond. Komt u ook als toerist deze unieke locatie bezoeken? Maar er is natuurlijk nog meer te beleven in en rond Krakau tijdens uw groepsreis!

Meer informatie over een groepsreis naar Krakau

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Krakau. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Krakau (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.

Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.