Groepsreis naar Kopenhagen

Een groepsreis naar Kopenhagen organiseren? Met uw eigen groep samen een weekendje of langer met een groepsuitje naar deze hippe stad? Kopenhagen is de stad van Hans Christian Andersen, Tivoli en de pittoreske haven met gekleurde huisjes.

Organiseer een groepsreis naar Kopenhagen: Ontdek deze hippe en historische stad!

Ontmoet een kleine zeemeermin, drink een drankje uit een glas van ijs. Of begroet de langste man ter wereld. In Kopenhagen maakt u heel wat mee! Groepsreis naar Kopenhagen: Even kennis maken! Slenter door de trendy wijk Christianshavn. U vindt er talloze gezellige restaurants, cafĂ©s en winkels. Grachten, bruggetjes en pakhuizen heeft Christanshavn ook. Niet voor niets wordt de wijk ook wel ‘klein Amsterdam’ in Kopenhagen genoemd. Met uw groepsuitje verkent u Kopenhagen heel goed per fiets. Geen zin in inspanning? Dan neemt u toch gewoon de waterbus? Ontspannen is ook mogelik. Moe van alle indrukken tijdens uw groepsreis aan Kopenhagen? Misschien brengt de Absolut Icebar verkoeling. In deze ijsbar is letterlijk alles gemaakt van ijs, zelfs de meubels en het glas waaruit u drinkt. Zelfs het bezoek aan het toilet is er een unieke ervaring! Groepsuitje naar Kopenhagen: Een inspirerende en unieke ervaring!

Groepsreis of stedentrip naar Kopenhagen: geheel verzorgd Ă©n op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Kopenhagen, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Kopenhagen: Op verkenningstocht

Kopenhagen heeft u zoveel te bieden, dat hier een kleine selectie volgt. De Baokke residentie Amaliënborg, het koninklijke paleis met ridderzaal en paleiswachters. Rosenborg Slot: met de spiegelzaal, de koningszaal, de Chinese zitkamer en de ondergrondse schatkamer met kroonjuwelen moet u tijdens uw groepsreis Kopenhagen zeker bewonderen. In het National Museum met voorwerpen uit de Vikingtijd leert u de Deense geschiedenis kennen. De Botanische tuin Botanisk Have ligt op de plek van de voormalige vestingwerken.

Kopenhagen heeft u meer te bieden

Nyhavn is een gezellig haventje met kleurige huizen en terrasjes. Met een rondvaart zult u tijdens uw groepsuitje in Kopenhagen de Kleine Zeemeermin ontmoeten. Ga eens lekker even ontspannen in Tivoli, het unieke attractiepark met openluchtshows. Dinershow in het historisch circusgebouw? Daarna omgetoverd tot de grootste nachtclub, om tot in de late uurtjes jezelf uit te leven. Maar er is tijdens een groepsreis naar Kopenhagen natuurlijk meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Kopenhagen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Kopenhagen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Kopenhagen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.

Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.