Groepsreis naar Disneyland Parijs

Bent u van plan om een groepsreis te organiseren maar bent u op zoek naar een speciale plek? Kies dan voor een groepsreis naar Disneyland Parijs. Het themapark Disneyland Parijs biedt het hele jaar door meer dan 50 attracties, shows en parades! Begin de reis met uw groep met een bezoek aan het themapark in Main Street, U.S.A. Het is een straat met vriendelijke huizen en vrolijk geschilderde gevels, ouderwetse uithangborden, winkeltjes en restaurants, net als vroeger. Groepsreis naar Disneyland Parijs: Waar de klok naar het oude Amerika is teruggezet!

Dus wilt u een groepsreis naar Disneyland Parijs organiseren? Neem contact op met Duke Travel – uw partner in groepsreizen.

Organiseer een groepsreis naar Disneyland Parijs: De tekenfilm komt tot leven!

Een groepsreis naar Disneyland Parijs biedt vele mogelijkheden, maar een bezoek aan de Walt Disney studio’s hoort er tijdens uw groepsuitje aan Disneyland zeker bij. Uw favoriete tekenfilmfiguur komt plotseling tot leven, goed bewaarde vaktrucs worden ontmaskerd. Vier uw eigen fantasie bot op de interactieve animatiedisplays. Ga met de Studio Tram voor een spectaculaire rit achter de schermen van de filmstudiosets. Zie stuntmannen tijdens de groepsreis aan Disneyland hun grenzen verleggen. U kunt werkelijk uw verbeelding de vrije loop laten gaan tijdens een reis naar Disneyland!

Groepsreis naar Disneyland Parijs: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Disneyland Parijs, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties in en rond het park. Zo kunt u zonder zorgen en stress genieten van een bezoek aan het park. U kunt er ook voor kiezen om het bezoek aan Disneyland Parijs te combineer met een overnachting in Parijs. Zo wordt de reis helemaal onvergetelijk. Dus als u een groepsreis wilt boeken, kies voor Duke Travel, wij bieden een ruime keuze uit interessante invullingen en combinaties.

Themapark Disneyland Parijs

Adventureland: Beklim het boomhuis van de familie Robinson, waad door watervallen en loop over een van lianen gevlochten hangbrug.

Frontierland: U waant zich tijdens uw groepsreis Disneyland werkelijk in het Wilde Westen: Een legendarische tijd: Nostalgie, avontuur en sensatie staan hier op het programma!

Fantasyland: Er was eens… een magisch land waar alle hoofdpersonen uit de sprookjes Perrault, Grimm en Lewis Carol woonden.

Discoveryland: Reizen door de kosmos met speciale effecten en historische uitvindingen.

Village: Disneyland biedt uw groepsreis zowel overdag als ’s avonds een veelheid aan uitgaansmogelijkheden: bars, restaurants, boetieks, bioscopen, live-concerten en shows.

Meer informatie over een groepsreis naar Disneyland Parijs

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis naar Disneyland. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Disneyland (of andere interessante bestemming) te geven. U profiteert daarnaast niet alleen van onze kennis maar ook van onze scherpe en concurrerende prijzen.

Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.

Veelgestelde vragen

Zijn er rondleidingen in de Disney Parken?

Jazeker! In de Disney parken kunt u kiezen voor een normale rondleiding of een VIP-rondleiding. Bij een normale rondleiding of VIP-rondleiding ontdek jij de architectuur en geschiedenis van Disneyland Park en/of Walt Disney Studios Park. Zo krijgt u een nog beter beeld van het geweldige park en de sfeer.

Welke faciliteiten biedt Disneyland Parijs zoal?

In Disneyland Parijs zijn twee attractieparken te vinden (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park), zeven verschillende hotels en een winkel- en horeca straat. Voor elk wat wils dus!

Waarmee kan Duke Travel ons precies helpen?

Wil jij voor je familie, schoolklas of personeel een onvergetelijke groepsreis organiseren naar Disneyland Parijs, dan ben je bij ons aan het goede adres. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij jouw groepsreis volledig regelen. Door onze hulp kunnen jullie alles uit jullie reis halen.

Kies voor een georganiseerde groepsreis naar Disneyland Parijs

Een groepsreis naar Disneyland Parijs is de ideale mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Het maakt niet uit of u met uw collega’s, vrienden of klas op reis gaat, een groepsreis naar Disneyland is een ervaring die u nooit zal vergeten. Met de geweldige sfeer, de mooie gebouwen en natuurlijk de vele attracties is er genoeg om van te genieten. Dus als u een groepsreis wilt plannen die net iets anders is dan een stedentrip naar bijvoorbeeld Berlijn, Londen of Kopenhagen, overweeg dan een groepsreis naar Disneyland Parijs. Wij weten zeker dat u en al uw reisgenoten hier blij mee zijn.