Groepsreis naar Disneyland Parijs

Voor een groepsreis naar Disneyland Parijs biedt het themapark het hele jaar door meer dan 50 attracties, shows en parades! Begin de reis met uw groep met een bezoek aan het themapark in Main Street, U.S.A. Het is een straat met vriendelijke huizen en vrolijk geschilderde gevels, ouderwetse uithangborden, winkeltjes en restaurants, net als vroeger. Groepsreis naar Disneyland Parijs: Waar de klok naar het oude Amerika is teruggezet!

Organiseer een groepsreis naar Disneyland Parijs: De tekenfilm komt tot leven!

Een bezoek aan de Walt Disney studio’s hoort er tijdens uw groepsuitje aan Disneyland zeker bij. Uw favoriete tekenfilmfiguur komt plotseling tot leven, goed bewaarde vaktrucs worden ontmaskerd. Vier uw eigen fantasie bot op de interactieve animatiedisplays. Ga met de Studio Tram voor een spectaculaire rit achter de schermen van de filmstudiosets. Zie stuntmannen tijdens de groepsreis aan Disneyland hun grenzen verleggen.

Groepsreis naar Disneyland: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Disneyland, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties in en rond het park. Combineer het bezoek eventueel met een overnachting aan Parijs. Wij bieden een ruime keuze uit interessante invullingen en combinaties.

Themapark Disneyland Parijs

Adventureland: Beklim het boomhuis van de familie Robinson, waad door watervallen en loop over een van lianen gevlochten hangbrug.
Frontierland: U waant zich tijdens uw groepsreis Disneyland werkelijk in het Wilde Westen: Een legendarische tijd: Nostalgie, avontuur en sensatie staan hier op het programma!
Fantasyland: Er was eens… een magisch land waar alle hoofdpersonen uit de sprookjes Perrault, Grimm en Lewis Carol woonden.
Discoveryland: Reizen door de kosmos met speciale effecten en historische uitvindingen.
Village: Disneyland biedt uw groepsreis zowel overdag als ’s avonds een veelheid aan uitgaansmogelijkheden: bars, restaurants, boetieks, bioscopen, live-concerten en shows.

Meer informatie over een groepsreis naar Disneyland Parijs

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis naar Disneyland. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Disneyland (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.

Veelgestelde vragen

Zijn er rondleidingen in de Disney Parken?

Jazeker! Bij een normale rondleiding of VIP-rondleiding ontdek jij de architectuur en geschiedenis van Disneyland Park en/of Walt Disney Studios Park. 

Welke faciliteiten biedt Disneyland Parijs zoal?

In Disneyland Parijs zijn twee attractieparken te vinden (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park), zeven verschillende hotels en een winkel- en horeca straat. Voor elk wat wils dus!

Waarmee kan Duke Travel ons precies helpen?

Wil jij voor je familie, schoolklas of personeel een onvergetelijke groepsreis organiseren naar Disneyland Parijs, dan ben je bij ons aan het goede adres. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij jouw groepsreis volledig regelen. Door onze hulp kunnen jullie alles uit jullie reis halen.