Groepsreis naar Wenen organiseren

Zin in een groepsreis? Wenen is een prachtige bestemming. Aan de oevers van de Donau ligt de schatkamer van Oostenrijk. Tijdens uw groepsuitje naar Wenen kunt u genieten van de grootste kastelen, eeuwenoude monumenten, de Habsburgers én de gemütlichkeit van de Oostenrijkers. Een groepsreis organiseren? ‘Komm nach Wien!’

Groepsreis naar Wenen: reis mee door de tijd, reis mee door Wenen!

U zult ervaren dat de stad is gezegend met een glorieus verleden en een bruisend heden. Historie en romantiek van vroeger gaan hier hand in hand met de hipheid van de 21e eeuw. Slenter langs de prachtige oude gebouwen zoals de ´Gothic St. Stephen’s Cathedral´ of geniet tijdens uw groepsuitje Wenen van de moderne architectuur van de ´Millennium Tower´. Maak een rondvaart over de Donau. Zin om te struinen? De Naschmarkt met honderden kraampjes en winkeltjes wordt ook wel de ‘maag van de stad’ genoemd. Misschien heeft u door al die geuren en kleuren trek gekregen. Geen probleem. Gezellige tentjes en terrasjes zijn er volop in Wenen. Een groepsreis naar Wenen, u komt ogen en oren tekort!

Groepsreis of stedentrip naar Wenen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Wenen, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Wenen: We volgen de Sporen van de Habsburgers

De sporen van Sissi zijn terug te vinden in keizerlijke appartementen en het immense Hofburg. Vergeet ook niet de zomerresidentie, Schloß Schönbrunn, het Versailles van Oostenrijk. Bezoek het Natuur Historisch Museum, de moderne, hippe Kunsthalle of maakt u tijdens uw groepsreis Wenen een ontdekkingsreis voor uw oren in het Haus der Musik? Het Mozarthaus biedt u informatie over zijn composities, maar u kunt er ook smullen van zijn schandaaltjes. Of wandel binnen bij MUMOK met werken van opgepakte kunstenaars voor het verbreken van de fatsoenswetten. Wenen met 27 kastelen en 150 paleizen. Bezoek De Prater, het pretpark aan de Donau, en slinger in het 67 meter hoge reuzenrad! Naast de bekende cultuurtempels bezoekt u tijdens uw groepsuitje aan Wenen natuurlijk het “Levende Museum” de Spaanse Rijschool met de witte Lipizaner hengsten.

Wenen heeft u meer te bieden:

Bezoek de Wiener Staatsoper of een andere cultuurtempel met theater en muziek. Laat u verwennen met een (diner)cruise op de Donau of kiest u voor gemütlichkeit in een wijntaverne met Weense muzikanten en echte Oostenrijkse kost. Maar er is tijdens een groepsreis Wenen natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Wenen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Wenen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Wenen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.