Groepsreis naar Venetië

Wilt u een groepsreis naar Venetië organiseren? Venetië weet, met zijn rijke historie en mystiek, al vele generaties te boeien. Geniet ook van deze stad, terwijl u in een gondeltocht deze stad over u heen laat komen. Een groepsuitje naar Venetië? ‘Venezia è bellissima!’

Organiseer een groepsreis naar Venetië: Laat u zich in deze stad onderdompelen!

Een groepsreis naar Venetië brengt u in de romantische waterstad van Italië. Venetië met haar schitterende architectuur is één bezienswaardigheid! De hoofdstraat is een gracht (Canal Grande), maar ook de zijstraten zijn grachten. Natuurlijk gaat u tijdens uw groepsreis naar Venetië op één van de vele honderden gondola’s het bekende Venetië leren kennen. U zult zeker genieten van de prachtige paleizen, kerken en herenhuizen. De brug der 400 bruggen is de Rialtobrug. De dagelijkse markt die hier gehouden wordt, mag u zeker niet missen. Een groepsreis organiseren? In Venetië vaart u mee!

Groepsreis of stedentrip naar Venetië: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Venetië, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Venetië: Maak een ontdekkingsreis

Verken tijdens een groepsreis naar Venetië de eilanden Murano, Burano en Torcello. Zij zijn apart beroemd vanwege glaskunst en kantklossers. Op Torcello staat de eerste kerk van Venetië. Bezoek tijdens uw groepsuitje naar Venetië het San Marcoplein, waar u de Basiliek van San Marco, het Dogenpaleis, de Campanile en nog veel meer kunt bewonderen. Of zien wij u met uw groepsreis aan Venetië in het ‘Ghetto’, de Joodse wijk met vijf synagogen? Ook de typische Venetiaanse musea mag u niet missen. Het scheepvaartmuseum is gewijd aan de zeevaartgeschiedenis van de stad zelf. Of wandel binnen bij Museo Correr en beleef een indrukwekkende reis door de geschiedenis en de kunst van Venetië. Naast de Venetiaanse maskers, staat Venetië ook bekend om haar glaskunst. Bezoek tijdens uw groepsreis Venetië een atelier met traditionele carnavalskostuums.

Venetië heeft u meer te bieden

Haal meer uit uw groepsuitje? Geniet in Venetië van een wijnproeverij of een culinair uitstapje. Sluit uw dag af met een Italiaans etentje op een drijvend restaurant met uitzicht op het kanaal. Venetië biedt u deze mogelijkheden. Maar er is natuurlijk tijdens een groepsreis naar Venetië nog veel meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Venetië

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Venetië. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Venetië (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.