Een groepsreis Wintersport Val Gardena als bedrijfsuitje, schoolreis, studentenreis of incentive organiseren? Wintersport Val Gardena (Gröden) – Italiaanse gastvrijheid met Oostenrijkse sfeer temidden van de imposante bergwereld van de Dolomieten in Noord-Italië.
Met de skigebieden van Ortisei (St Ulrich), San Cristina en Selva (Wolkenstein) biedt wintersport Val Gardena 175 km piste voor alle niveaus.

Een groepsreis wintersport Val Gardena: vlakke en steile pistes, eenvoudige en extreme afdalingen. Een absolute aanrader tijdens uw wintersport Val Gardena is de unieke Sella Ronda, een skitocht rond het Sella massief over middelzware pistes die 5-6 uur duurt. Is dit nog niet genoeg? Dan is de Dolomiti Superskipas iets voor u: met één skipas toegang tot 1220 km piste!

Een groepsreis wintersport Val Gardena is meer!

Tijdens uw groepsreis wintersport Val Gardena vindt u rondom Selva diverse oefenweides voor beginnners. Ook is er een ijsbaan en kunt u vanuit het dorp een arresleetocht maken, ijsklimmen of sneeuwschoenwandelen. In het fraaie, bekende Ortsei kunt u terecht voor een bruisende après-ski of een middagje shoppen. San Cristina is hét dorp voor iedereen die houdt van wandelen, natuur en rust.

Een groepsreis wintersport Val Gardena – Italië organiseren?

Duke Travel verzorgt al 20 jaar met succes groepsreizen wintersport Dolomieten.

  • Keuze uit prima accommodaties; én Speciale Aanbiedingen; Groepskortingen, Vrijplaatsen
  • U reist veilig met keurmerk busbedrijf, trein of met vliegtuig. Lid SGR: uw reissom is veilig.
  • Skipassen, -materialen en -lessen worden door Duke Travel op maat gereserveerd.

Een betaalbare wintersport studentenreis, schoolreis of bedrijfsuitje Val Gardena?

Een enthousiast team staat voor u klaar en regelt de totale groepsreis wintersport Val Gardena persoonlijk en professioneel. Vraag Informatie / Offerte

Groepsreis Val Gardena:

  • Afstand Utrecht:      1100 km
  • Hoogte                       3025 km
  • Skipistes                    175 km

Zie onze Wintersport-TOPPERS!!

Klik op kaartje voor vergroting

Groepsreis Wintersport Val Gardena: Extra

  • Skipas, Skiles en Skimaterialen: 10 tot 30% korting