Groepsreis naar Newcastle organiseren

Een groepsreis naar Newcastle organiseren, een bijzondere keuze! Newcastle is de stad van de rivier de Tyne, van de Romeinse keizer Hadrianus en van Engels voetbal. Een enorme engel ontmoeten? Op de filmset staan van een Harry Potterfilm? Over de markt struinen langs de rivieroever tijdens uw groepsuitje? In Newcastle kunt u het allemaal beleven. Een groepsreis organiseren? Newcastle kent een ridderlijke geschiedenis!

Groepsreis naar Newcastle: Op het schip begint het feest, terwijl u koers zet naar Newcastle!

Met een groepsreis naar Newcastle gaan we eerst bijkomen in de hut en een frisse neus halen op het bovendek. En dan laten we ons culinair verwennen, genieten we van live muziek en showballet. Even een gokje wagen aan de blackjacktafel of inkopen doen in de SeaShops. Tijdens uw reis begint uw unieke ervaring. Naast middeleeuwse pracht en praal heeft Newcastle ook mooie Victoriaanse straten. De tijdens deze wandeling aangewakkerde dorst lest u in één van de vele trendy bars en pubs langs de rivier de Tyne. En vergeet niet tijdens uw groepsuitje naar Newcastle de genieten van de bijnaam ‘shopping capital’ van Groot-Brittannië. Groepsreis naar Newcastle: Modern en trendy is de stad trouwens ook!

Groepsreis of stedentrip naar Newcastle: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Newcastle, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Newcastle: Uw ontdekkingstocht

In kasteel Castle Keep met spectaculair uitzicht ontdekt u waarom Newcastle Newcastle heet. Maak met een groepsuitje Newcastle een reis terug in de tijd op Grainger Market uit 1835. Slenter over de amandelvormige Millennium Bridge en bezichtig de St. Nicholas Cathedral. De Historical Society, bezoek de drie huisjes en u leert het verhaal van Newcastle kennen. Het openluchtmuseum Beamish is een ouderwetse tramrit door het Noord-Engeland van vroeger. Gebouwen en verhalen uit de industriële revolutie maken het plaatje compleet.

Een groepsreis naar Newcastle heeft u meer te bieden

De 117 kilometer lange Hadrianus Muur uit 122 v. Chr. loopt van oost- naar westkust. Deze moest de vijand van het Romeinse Rijk tegenhouden en staat nu op de werelderfgoedlijst. Bezoek de schitterende stadions van Newcastle en Sunderland. Dineer in het Blackfriars Restaurant uit 1239 en geniet van traditionele, typisch Engelse gerechten. Maar er is tijdens een groepsuitje Newcastle meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Newcastle

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Newcastle. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Newcastle (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.