Groepsreis naar München

Een groepsreis naar München organiseren? Een weekendje of langer met je eigen groep op reis naar het Beierse München. In het autovrije stadshart heeft u urenlang winkelplezier. Rond het mooie Marienplatz liggen tal van bezienswaardigheden. Interessante musea, zoals de Alte en Neue Pinakothek zijn een must tijdens uw reis. Voor een lekker biertje gaat u natuurlijk naar één van de vele biertuinen of -hallen. Zoekt u een groepsuitje? München zal u zeker verrassen!

Een groepsreis naar München? Voor elk wat wils!

Natuurlijk gaat u tijdens uw groepsreis München naar het beroemde Marienplatz. Blikvanger is het Neues Rathaus met zijn bijzondere klokkentoren. Luister naar het klokkenspel en zie de bewegende figuurtjes te voorschijn komen. Een ware attractie! We wandelen met ons groepsuitje door München en bezoeken ook eens de oude kunstenaarswijk Schwabing. Vele kunstenaars als Paul Klee en Kandinsky vonden er inspiratie. Laat u verrassen door de mooie Jugendstil gebouwen. Moe van het wandelen? Schwabing barst van de knusse cafeetjes en eettentjes uit alle windstreken. Een groepsreis naar München? Een origineel idee!

Groepsreis of stedentrip naar München: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan München, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar München: Op verkenningstocht

Op de Marienplatz werden in de middeleeuwen markten en tournamenten georganiseerd. Vergeet niet het wonderbaarlijke klokkenspel in het Neues Rathaus. De Residenz was de verblijfplaats van de Wittelsbach-vorsten. Na een bezoek aan de indrukwekkende schatkamers komt u in de Franse tuin weer bij van alle indrukken. Laat de tocht tijdens de groepsreis aan München maar aan de gids over. Bezoek het Königsplatz bekent van de beruchte parades van Hitler. Op het Museuminsel in de Isar vinden we niet alleen het enorme techniekmuseum. Of zien we u tijdens uw groepsuitje terug in de Neue Pinakothek met veel Franse en Oostenrijkse impressionisten? Of heeft de Alte Pinakothek met oude meesters uw voorkeur?

München heeft u meer te bieden

Het sprookjesachtige kasteel Neuschwanstein in Fussen is een bezienswaardigheid op zich. Het ligt op een rots van 200 meter hoog. Of bezoek het Olympiapark met bovenin de 290 meter hoge Olympiaturm een roterend restaurant. Of bezoekt u tijdens uw groepsuitje München de grootste dierentuin van Europa, TierparkHellabrunn? Ook het BMW-museum of het eerst gebouwde concentratiekamp Dachau zijn een bezoek waard?
Er is tijdens een groepsreis naar München veel meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar München

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar München. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje München (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.