Groepsreis naar Milaan organiseren

Een groepsreis naar Milaan organiseren? Een weekendje of langer met je eigen groep op reis naar het bruisende Milaan? De mode, kunst, cultuur en de stad zelf zijn een streling voor het oog. Een groepsreis naar Milaan? Eén thema staat er centraal: Schoonheid!

Een groepsuitje Milaan? Klassiek en stijlvol, maar ook hip en modern!

Een chiquere stad vindt u voor een groepsreis nergens. Milaan is een waar paradijs voor liefhebbers van mode en design. Voor trendy winkeltjes en restaurantjes bent u in deze stad ook op de goede plek. Theaters, talloze musea en prachtige bezienswaardigheden. Tja, wat heeft Milaan eigenlijk niet? Geef uw groepsreis naar Milaan kleur met een wandeling door de artiestenwijk Brera. De kunstzinnige etalages zullen u zeker verrassen. Met talloze hippe cafeetjes en eettentjes is het ook dé plek voor een heerlijke lunch. ’s Avonds verandert deze wijk in een bruisende uitgaansbuurt. Een groepsuitje naar Milaan? La Dolce Vita!

Groepsreis of stedentrip naar Milaan: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Madrid, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Milaan: We trekken erop uit

Kloppen de geheimzinnige details uit ‘de Da Vinci Code’ wel met het wereldberoemde fresco ‘Het Laatste Avondmaal’ in de kloosterkerk Santa Maria delle Grazie? Het Museo di Milano vertelt u tijdens uw groepsreis alles over de geschiedenis van Milaan. Het prachtige kasteel Castello Sforzesco herbergt de belangrijkste musea met oa. werken van Michelangelo en Leonardo da Vinci. Het Museo ‘Leonardo da Vinci’ bevat schetsen en modellen van deze technicus/wetenschapper en bezoek zeker waard.

Milaan heeft u meer te bieden

Zien we u tijdens een groepsuitje Milaan terug in het San Siro voetbalstadion, het circuit van Monza of geeft u de voorkeur aan La Scala, het beroemdste operagebouw ter wereld? Een uitstapje naar Bergamo, de oudste stad van Lombardije? Of een vaartocht op het Comomeer? Niet alleen pizza en pasta, maar ook smullen van typisch Milanese gerechten in Al Matarel. Er is met een groepsreis naar Milaan natuurlijk veel meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Milaan

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Milaan. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Milaan (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.