Groepsreis naar Maastricht organiseren

Een groepsreis naar Maastricht, heerlijk er tussenuit in eigen land. Met je eigen groep samen een weekendje of langer naar het Bourgondische Limburg? Nergens anders vindt u zó veel gezellige cafés en restaurants dan met een groepsuitje naar Maastricht. Shopplezier heeft u er ook gegarandeerd. In de oude klinkerstraatjes zitten talloze specialiteitenwinkeltjes verborgen. Of pak een terrasje op het Vrijthof. Welkom met uw groepsreis in ‘Mestreech’!

Organiseer een groepsreis naar Maastricht: Bourgondisch Limburg

Slenter tijdens een groepsuitje aan Maastricht langs monumentale pakhuizen, werfkelders met winkeltjes, kunstgalerieën en gezellige bistrootjes. Of verkent u Maastricht liever met de Photo Fun Tour, GPS Challenge Tour, Steptocht of een Historische rondrit met de tram? Maastricht maakt het mogelijk. Maak een rondvaart op de Maas of bezoek het Bonnefantenmuseum. Neem in ieder geval even de tijd voor koffie met Limburgse vlaai. Groepsreis naar Maastricht: Ontdek de veelzijdigheid van deze stad op eigen bodem!

Groepsreis of stedentrip naar Maastricht: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Maastricht, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Maastricht – Limburg: Stadswandelingen

Thematische wandelingen samen met een gids langs: vestingwerken, archeologie, natuur, kunst en galeries. Of maak een historische stadswandeling langs de oude stadswallen of het gerestaureerde Stokstraatkwartier. Of maak de wandeling ’t Bassin. De historische binnenhaven biedt rijkdom aan architectonisch erfgoed.

Maastricht heeft u meer te bieden

Bezoek de in de Sint Pietersberg door mergelwinning ontstaan uitgestrekte doolhof van gangen. Waan u met avonturentocht D’Artagnan in de Kazematten in de onderaardse vestingwerken. Bij een groepsreis naar Maastricht naar een wijngaard of bierbrouwerij. Een proeverij-tje om niet te missen. Dinnercruises, varende feestavonden, Hap-Stap arrangement of thema-restaurant Festi-Village. Combineer uw groepsreis met bijvoorbeeld sportieve activiteiten. Zomer en winter in de grotten van Valkenburg: Grotbiken, Opdrachtentochen en Klimtochten. Verder de bekende sport/outdoor activiteiten, maar ook quadrijden of een jeepsafari. Maar er is tijdens een groepsuitje naar Maasticht natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Maastricht

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Maastricht. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Maastricht (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.