Groepsreis naar Lissabon

Een groepsreis naar Lissabon organiseren? Een weekendje of langer met je eigen groep op reis naar het kleurrijke Lissabon? Ooit één van de rijkste steden van Europa, tegenwoordig onvergelijkbaar door de vele authentieke plekjes. Een groepsuitje naar Lissabon is een heerlijke mengelmoes van geuren en geluiden. Zoekt u een groepsreis? Lissabon de Portugese stad van Odysseus!

Een groepsreis organiseren? Zuig de sfeer op van het echte Lissabon!

Lissabon is de stad van de zeven heuvels, prachtige parken en gezellige oude straatjes. Een waar feest voor het oog is de oudste wijk van Lissabon: Alfama. Deze authentieke volkswijk omvat een wirwar aan straatjes waar de tijd is blijven stilstaan. Geen zin om lang te lopen? Een grappig geel trammetje trakteert u op een prachtige rit door de wijk en de heuvels. Neem de heuvellift naar het terras of maak een wandeling over het 65 meter hoge Aquaduct uit 1778. Bezoek tijdens uw groepsreis naar Lissabon Castelo Sâo Jorge, dat 110 meter boven de stad uitsteekt. Vergeet niet te genieten van een middagje shoppen in de wijk Baixa. Verzamel op de terrasjes van het Rossio plein, waar artiesten komen dansen en fadomuziek maken. Groepsreis naar Lissabon: Geniet van de zwoele avondlucht!

Groepsreis of stedentrip naar Lissabon: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Lissabon, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Lissabon: Begin uw ontdekkingstocht

De Basilica da Estrela domineert met haar twee witte koepels de skyline. Kom tijdens uw groepsreis Lissabon even op adem in het naastgelegen park met vijvers en fonteinen. De Toren van Bélem met Moorse motieven is een voorbeeld van de Manuelijnse bouwstijl. Vergeet niet een aantal musea te bezoeken. In Arqueologico do Carmo leert u tijdens uw groepsuitje over het ontstaan van Lissabon. Tombes, fonteinen en andere relieken uit Portugal bezichtigt u in Arqueologico do Carmo. Museu do Design zit vol met collecter’s items: van gekke theepotten, gedurfde stoelen tot de Francisco Capelo Collection.

Groepsreis naar Lissabon biedt u meer

Waar anders dan in het fadomuseum leert u de geschiedenis van typisch Portugese muziek? Bezoek de portproeverij. Of ontdek de Portugese keuken in het fadohuis Adego Machado. In Sintra genieten we van roomwitte huizen & paleizen of bezoek er het strand met de leuke eettentjes.
Maar er is tijdens uw groepsreis Lissabon natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Lissabon

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Lissabon. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Lissabon (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.