Groepsreis naar Leuven organiseren

Een groepsreis naar Leuven organiseren? Een weekendje of langer met je eigen groep op reis naar het levendige Leuven? Met een groepsuitje naar Leuven en ontdek: eeuwenoude monumenten, specialiteitenwinkeltjes en gezellige restaurantjes. Zoekt u een groepsreis? Leuvenaren ontvangen u met open armen!

Groepsreis naar Leuven: Minder bekend, maar zeker niet minder bemind!

Een groepsuitje naar Leuven, de studentenstad, misschien wel de gezelligste stad van België! Tijdens uw groepsreis naar Leuven vindt u dan ook veel restaurantjes en voornamelijk veel kroegen, die de binnenstad vullen met gezelligheid. Maar de historische binnenstad biedt veel meer. Denk bijvoorbeeld tijdens uw groepsreis aan een bezoek aan de Gotische bouwwerken zoals het stadhuis, de Sint Pieterskerk en het Tafelrond aan de Grote Markt. Of zoekt u tijdens uw groepsuitje naar Leuven liever de rust op in het Begijnhof? Eet een warme wafel op een terrasje of struin over de antiekmarkt. Organiseer een picknick in het park. Wij zorgen dat u de mooiste plekjes van deze stad ziet. Een groepsreis naar Leuven: misschien wel de gezelligste stad van België!

Groepsreis of stedentrip naar Leuven: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Leuven, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Leuven: De geneugten van de Vlaamse stad

U komt met uw groepsreis naar Leuven zeker in het spiksplinternieuwe museum ‘M’, een mix van klassieke en moderne architectuur. Met een historische collectie en hedendaagse kunst mag u dit niet missen. Wandel door het Groot Begijnhof van Leuven . Dit is een volledig gerestaureerde historische wijk. Eén van Leuvens mooiste monumenten is de St. Geertruikerk met prachtige abdij uit 1206. Natuurlijk wilt u ook weten waarom de kerktoren een van Leuvens ‘zeven wonderen’ wordt genoemd? De norbertijnen Abdij van Park uit 1129 met museum is een van de best bewaarde abdijen in de Benelux. Probeer er even tijd voor vrij te maken tijdens uw groepsreis naar Leuven.

Leuven heeft u nog veel meer te bieden

Bezoek de kelders van Hagelandse Wijnstreek en de brouwerij van Stella Artois: Proost! Excursie: Hapje-Stapje of Hapje-Tapje: Met de gids wandelen door de culinaire, oude binnenstad. Het blijft natuurlijk niet alleen bij verhalen om te smikkelen. Maar er is natuurlijk tijdens een groepsuitje Leuven nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Leuven

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Leuven. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Leuven (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.