Groepsreis naar Florence organiseren?

Een groepsreis naar Florence organiseren? Een weekendje of langer met uw eigen groep op reis naar la bella Florence? Met een groepsuitje Florence kunt u dagenlang genieten. De hele stad is een lust voor het oog: u ziet de fraaiste kerken en pleinen, kunstwerken, bruggen en tuinen. Zoekt u een speciale groepsreis? Florence is één groot levend kunstwerk!

Een groepsreis naar Florence: veelzijdig én altijd la bella Italia!

Nergens anders zijn de straatjes en pleintjes zó pittoresk. Samen met een gids wandelt u tijdens uw groepsreis Florence door het ‘openluchtmuseum’ dat Florence heet. De David van Michelangelo ontmoeten? Wat dacht u bijvoorbeeld van de Ponte Vecchio?
Florentijns winkelen doet u op de Mercato dello Cascine. Honderden kraampjes met schreeuwende Italianen zijn er ook. Liever wat chiquer ervaren? Op de Via Tornabuoni vindt u alle beroemde modemerken. Een heerlijke pasta eten in een Florentijnse trattoria? Een groepsreis naar Florence: U bent in het kloppende hart van Toscane!

Groepsreis of stedentrip naar Florence: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Florence, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Florence: Uw ontdekkingstocht

Op naar het Piazalle Michelangelo plein met een prachtig uitzicht over heel de stad. Ook de Ponte Vecchio en de Santa Maria del Fiore en Uffizi kunt u ook zien liggen. Maar we willen Florence met onze Nederlands sprekende gids ook van dichtbij bekijken. Samen langs de Basilica di Santa Croce uit 1924. De grootste gotische Fransiscaanse kerk ter wereld. Met bijzondere kunstwerken en de graftombes van Michelangelo, Machiavelli en Galileio. De brug uit 1345 met zijn vele (juweliers)winkeltjes is een lust voor het oog.
Tijdens onze groepsreis naar Florence wachten vele interessante musea op ons. Palazzo Vecchio, het buitenpaleis van de Medici’s uit 1314 is een prachtig museum om te bezoeken. Vinden we u tijdens uw groepsreis Florence ook nog terug in Galleria degli Uffizi het grootste kunstmuseum van Italië? Of heeft u meer belangstelling voor de renaissance in Bargello?

Florence heeft u meer te bieden:

We smullen van Florentijnse gerechten. Trek in een pizza of heerlijke verse pasta? Maak een dagtochtje naar steden als Lucca, Pisa en Sienna of een wijntour door de regio zijn een belevenis. Maar er is natuurlijk nog meer te beleven tijdens een groepsreis Florence!

Meer informatie over een groepsreis naar Florence

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Florence. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Florence (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.