Groepsreis naar Dublin organiseren

Een groepsreis naar Dublin organiseren? Een weekendje of langer met uw eigen groep op reis naar de hoofdstad van Ierland? Het is de stad van middeleeuwse kathedralen, gezellige pubs, pittoreske straatjes en interessante musea. Met een groepsuitje naar Dublin: Een frisse neus halen in Dublin Bay? Nippen van een Ierse whisky? De Ierse dans dansen? In Dublin kan het allemaal! Dubbel en dwars Dublin!

Geef een Iers tintje aan uw groepsreis naar Dublin!

Met een groepsreis naar Dublin gaat u terug in de geschiedenis tot aan de Vikingen. De stad werd in 988 veroverd door de Ieren en vervolgens weer uit handen gegeven aan de Noormannen en later de Hugenoten. Dublin, de stad met een 18e eeuwse aanblik met historische gebouwen en prachtige pleinen in Gregoriaanse stijl. Shop till you drop in het winkelparadijs Moore Street. En een gezellige avond in de uitgaanswijk Temple Bar mag ook niet ontbreken.

Groepsreis of stedentrip naar Dublin: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Dublin, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Dublin – Ierland: De Ontdekkingstocht

Vanuit Dublin Castle regeerden ooit de Britten over de stad. Het Custom House is een symbool van onderdrukking. Of ervaar de beklemming in de St. Patrick’s Cathedral. Bezoek zeker ook tijdens uw groepsreis aan Dublin de Anglicaanse Christ Church Cathedral uit 1172 met bijzondere relieken en mysterieuze nissen. In het National Museum ondergaat u het juk van de Vikingen en de Britse overheersing. Een compleet beeld van de geschiedenis van Ierland ervaart u in Collin’s Barracks. Irish Museum of Modern Art geeft overzicht van Ierse en internationale kunst in 20e eeuw.

Dublin heeft u meer te bieden:

Maak de Viking Splash Tour met een ‘Duck’, militair amfibievoertuig. Een ludieke tocht over land en water. U leert de geschiedenis van Dublin in de tijd van de Vikingen kennen. Met een ‘treasure hunt’ ontdekt u de stad met avonturen, die u op camera vastlegt. Verras uzelf in een idyllisch vissersplaatsje met een diner en traditionele Ierse show. Maar er is tijdens een groepsreis Dublin natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Dublin

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Dublin. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Dublin (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.

Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.