Groepsreis Brussel organiseren?

Wilt u met een groep samen een weekendje of langer naar Brussel? Bezoek de prachtige monumenten, grootse pleinen, parken en paleizen. Een groepsreis naar Brussel brengt u naar de hoofdstad van verenigd Europa.

Organiseer een groepsreis naar Brussel: Kunst, cultuur en “joie de vivre!

Shoppen kunt u tijdens uw groepsreis Brussel ook als de beste. Laat u onderweg verrassen door de etalages in de St. Hubertusgalerijen. Trek in een Brusselse wafel met warme krieken? Maak een stop in één van Brussels oergezellige eet- en drinklokalen. Geniet op de terrasjes op de Grote Markt van een Belgisch biertje. Wat een uitzicht!
Een groepsreis? Bruisend Brussel wacht op u!

Groepsreis of stedentrip naar Brussel: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Brussel, samen met uw eigen groep, en tegen scherpe prijzen? Het Duke team selecteerde prima accommodatie en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Brussel biedt meer dan alleen Manneke Pis!

U raakt tijdens uw groepsreis naar Brussel vanaf de caféterrasjes niet uitgekeken op de Grote Markt met fraai hoog gotisch stadhuis en de sierlijk vergulde gevels van de gildehuizen. Alvast een tip voor uw groepsuitje Brussel: het Atomium, de Musea voor Schone Kunsten, de Nieuwstraat, de Louizalaan en een rondleiding door het Europees Parlement.

Groepsuitje Brussel: Er is nog meer

Zin in een Belgisch biertje? In één van de gildehuizen vindt u het Brouwershuis. Met een Challenge Tour en het teamspel Opsporing Verzocht leren de deelnemers tijdens een groepsreis Brussel met GPS en SMS-berichten de stad kennen. Combineer uw groepsreis Brussel met een bezoek aan Brugge en Antwerpen. Of bezoek de Ardennen.
Groepsuitje Brussel: Gezellige en leerzame Parken Maak tijdens uw groepsuitje naar Brussel kennis met het ‘multiculti’ park Mini Europa. Luister naar de klokken van de Big Ben. Breek de Berlijnse Muur af. Laat de Vesuvius uitbarsten. Via het interactieve mediaspel ‘Spirit of Europe’ komt u meer te weten over de Europese Unie. In het Jubelpark raakt u tijdens uw groepsreis Brussel niet uitgekeken: het Automuseum, Vliegtuig-, Legermuseum, het Museum voor Kunst en Geschiedenis en de beeldentuin.

Meer informatie over een groepsreis naar Brussel

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Berlijn. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Berlijn (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.