Groepsreis naar Brugge organiseren?

Bent u van plan om een groepsreis organiseren? Dan is Brugge een prima bestemming. Met uw groep samen een weekendje of langer op reis naar Brugge? Een groepsuitje naar Brugge is als een bezoek bij de buren. U zult er zich direct op uw gemak voelen. Wandelend over de kasseien of varend over de Reie laten wij u Brugge ontdekken. Ervaar Brugge als een levend openluchtmuseum!

Een groepsreis naar Brugge? Ga naar een wereld van enkele eeuwen geleden!

Verken de oude binnenstad en slenter door de middeleeuwse straatjes en hofjes. Wandel door een wereld van enkele eeuwen geleden. De stad als Wereld Erfgoed met zijn vele grachten, historische kerken, godshuizen en patriciërshuizen spreekt tot ieders verbeelding. Ervaar dit alles tijdens een groepsreis naar Brugge. Laat u verleiden door de winkels en de culinaire hoogstandjes. Stap tijdens een groepsreis naar Brugge één van de vele musea binnen. Hap in de schuimkraag van een Belgisch biertje of proef een handgemaakte bonbon.
Een groepsuitje organiseren? Geniet van het goede leven in Brugge!

Groepsreis of stedentrip naar Brugge: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Brugge, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Ervaar Brugge als “Wereld Erfgoed”

Wandel met de gids langs het Begijnhof, het Minnewater en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. U vervolgt uw weg naar de Burg en de Grote Markt met het befaamde Belfort, ….. Gezellig op de fiets langs pittoreske dorpjes, boerderijen, windmolens, kerken en kastelen. Maak een gezellige rondvaart door de reien (grachten) van de stad Brugge en geniet vanaf het water van deze prachtstad.
Uw groepsuitje aan Brugge maakt u flitsend met een Foto-Funtour. Creatief Brugge ontdekken te voet/step/fiets. Toch liever een originele rondrit per paardentram. Brugge biedt u deze mogelijkheid.

Brugge heeft nog meer te bieden:

Het Bruggemuseum vertelt u tijdens de groepsreis aan Brugge de geschiedenis als een wandeling. Bezoek ook eens het “Brugs Diamanthuis” of de bierbrouwerij “Halve Maan”. Deze mag u niet missen tijdens uw groepsreis naar Brugge. Dineren tijdens een spektakeldiner en ontmoet narren, minnestrelen, ridders, dansers en heksen.
Wij laten u genieten van de culinaire hoogstandjes en ook winkelen is hier een feest. Vervolg de rondreis in Vlaanderen waar we onze ontdekkingstocht in Brussel of Antwerpen eindigen. Of we overnachten tijdens onze groepsreis in Oostende, gevolgd door een beachprogramma.

Meer informatie over een groepsreis naar Brugge

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Brugge. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Brugge (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.