Een groepsreis naar Boedapest organiseren?

Met uw eigen groep samen een weekendje of langer naar deze prachtige bestemming? Ontdek tijdens uw groepsuitje Boedapest de invloeden van de Romeinse en de Turkse beschaving. Groepsreis naar Boedapest: Dompel onder in een bijzondere cultuur!

Een groepsreis naar Boedapest: De stad heeft ons hart gestolen!

Maar niet alleen de vroegere tijden zijn interessant. Niet alleen ziet u de sporen van de Romeinen terug. Boedapest is ook in handen geweest van de Turken en de Oostenrijkers. Maar de stad ontwikkelt zich steeds meer als een trendy metropool. En natuurlijk gaat u tijdens uw groepsuitje flaneren op de Andrássyboulevard, de Champs Élysées van Boedapest.
De oude stad is verdeeld in twee delen. De machtige Donau domineert de stad. Negen vaak schitterende bruggen verbinden het lager gelegen Pest met Buda. Een groepsreis naar Boedapest brengt u dan ook op een ontdekkingstocht door twee verschillende werelden. Groepsreis naar Boedapest: Verliest u ook uw hart aan deze bijzondere stad?

Groepsreis of stedentrip naar Boedapest: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Boedapest, samen met uw eigen groep en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Groepsreis naar Boedapest: Bezoek aan Buda

Dit gedeelte is gebouwd tegen de bergen: hier vindt u de oude burchtwijk met zijn smalle schilderachtige straatjes en gezellige eethuisjes. Een aanrader voor een groepsuitje naar Boedapest is Royal Palace of Buda Castle op de Burchtheuvel. En natuurlijk komen we elkaar tegen in het Vissersbastion, de Matthiaskerk, in het Ludwig Museum voor hedendaagse kunst of in de Hongaarse Nationale Galerie.

Groepsuitje naar Boedapest: Bezoek aan Pest

Pest ligt aan de overkant van Buda. Het is het kloppende stadscentrum met brede winkelboulevards en statige gebouwen. Uw groepsreis naar Boedapest is niet compleet zonder een bezoek aan de imposante St.Stefanusbasiliek uit 1851. Alle bekende Hongaarse kunstenaars bouwden er 50 jaar aan. Het Huis van Terreur is het voormalig hoofdkwartier van de fascistische en communistische geheime dienst. Het museum is interactief en brengt politieke gruwelijkheden aan het licht.

Boedapest biedt u meer:

Met een dagexcursie naar de Poestaboerderij bent u getuige van een unieke paardenshow. Een dagtocht naar de Donau-bocht met een bezoek aan de voormalige hoofdstad Esztergom. Of bezoek de ruïnes van het paleis van Visegrad en het pittoreske dorpje Szentendre.
Maar er is tijdens een groepsreis in Boedapest nog meer te beleven!

Meer informatie over een groepsreis naar Boedapest

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis of stedentrip naar Boedapest. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw groepsuitje Boedapest (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.