Een origineel bedrijfsuitje organiseren? Check de top 10 teamuitjes in het buitenland

Voor elk bedrijf is het hebben van een goed functionerend team belangrijk. Een geslaagd personeelsuitje draagt hieraan bij. Maar waarom kiezen voor een personeelsuitje in het buitenland? En wat is een leuk uitje voor uw team? Gaat u voor sportieve personeelsuitjes of andere leuke activiteiten in een andere setting. In dit blog delen we 10 originele personeelsuitjes naar het buitenland waar u gegarandeerd een hecht team aan overhoudt.

Waarom kiezen voor personeelsuitjes in het buitenland?

Als bedrijf bent u waarschijnlijk steeds op zoek om de band tussen collega’s te versterken en teambuilding te stimuleren. Personeelsuitjes bieden hiervoor de ideale setting. Maar waarom zou u dan kiezen voor personeelsuitjes in het buitenland? En waar gaat de reis dan naartoe?

Een andere setting en andere locatie zorgen voor een frisse wind

Een belangrijke reden om te kiezen voor een bedrijfsuitje naar het buitenland is de nieuwe omgeving en andere setting. Collega’s leren elkaar op een andere manier kennen als ze buiten de bekende locaties met elkaar omgaan. Daarbij zorgt het avontuurlijke karakter van een reis naar het buitenland voor nieuwe uitdagingen die de teamspirit, onderlinge communicatie en het vertrouwen versterken. Dit zorgt voor een hechtere band, waardoor collega’s beter op elkaar ingespeeld zijn en de samenwerking met meer plezier en efficiëntie verloopt. Tot slot, zorgt een teamuitje naar het buitenland voor teambuilding op de lange termijn. Tijdens een leuk personeelsuitje ontstaan gezamenlijke herinneringen voor het team. Buiten de werkomgeving en bekende locatie is de sfeer ontspannen en is er ruimte voor plezier en gezelligheid.

10 ideeën voor een origineel personeelsuitje naar het buitenland

We hebben de top 10 avontuurlijke teamuitjes in het buitenland voor u geselecteerd. Deze uitjes zijn geschikt voor verschillende budgetten en zowel grote als kleine groepsgroottes. Voor welk origineel personeelsuitje naar het buitenland kiest u?

Avontuurlijke of sportieve personeelsuitjes organiseren?

Wilt u een avontuurlijk bedrijfsuitje organiseren? Overweeg dan eens een avontuurlijk personeelsuitje in België, Tsjechië of Oostenrijk. Hier staat samenwerking centraal en zijn de deelnemers verzekerd van een leuke dag met collega’s.

1 Stoer survivalweekend in de Ardennen

De Ardennen staan bekend om hun natuurlijke omgeving en prachtig uitzicht. Tijdens een personeelsuitje als een survivalweekend in de Ardennen staan samenwerken en communiceren tussen collega’s centraal. Survivalactiviteiten zijn een ideale manier van teambuilding, maar zorgen ook voor gezelligheid en plezier. Twee vliegen in één klap!

2 Ontdek het Ertsgebergte in Tsjechië

Een personeelsuitje organiseren naar Tsjechië? Jazeker! In Tsjechië is één van de grootste natuurgebieden van Midden-Europa te vinden. Het Tsjechische Ertsgebergte biedt enorm veel mogelijkheden voor actieve personeelsuitjes. De rotspartijen, meren en echte natuur zorgen voor genoeg sportieve uitdaging en mooie uitzichten. Een teamuitje in het Ertsgebergte is dus zeer geschikt voor teambuilding op unieke wijze.

Avontuurlijke activiteiten in de winter

Ook in de winter of winterse klimaten kunt u een origineel personeelsuitje organiseren. Oostenrijk, de Alpen of Tsjechië krijgen een plekje in onze top 10. En dat is niet voor niets. Als u op zoek bent naar een origineel personeelsuitje of actieve personeelsuitjes dan zijn onderstaande opties zeker het overwegen waard!

3 Actieve wintersport in Oostenrijk

Wat dacht u van een wintersportreis naar Oostenrijk als personeelsuitje? Tijdens deze actieve groepsreis staan sportieve activiteiten als skiën, snowboarden of langlaufen centraal. ‘S avonds een rondje après-ski of heerlijk diner maken de ervaring compleet. Het voordeel van dit uitje is dat u en uw collega’s tijdens iedere leuke activiteit genieten van mooie bergtoppen en sneeuwlandschappen.

4 Een avontuurlijke rondreis door de Alpen

Op zoek naar de leukste ideeën voor een bedrijfsuitje? Een rondreis door de Alpen met het personeel mag niet uit deze top 10 met teamuitjes ontbreken. Dit bedrijfsuitje biedt een mooie mix van cultuur, natuur, sport en een mooie omgeving. Denk aan het bezoeken van een gletsjer, bekende stad of tour in de bossen onder professionele begeleiding van een gids. Of ga voor pistevermaak als skiën, langlaufen of ga voor een huttentrektocht. Er is genoeg te doen tijdens een uitje naar de Alpen met collega’s.

5 Ga op uitdagende wintersurvival naar Tsjechië

Een bedrijfsuitje naar het buitenland organiseren? Denk aan Tsjechië als bestemming. Het Ertsgebergte ligt net over de Duitse grens en is ideaal voor teambuilding in de vorm van wintersurvival in Tsjechië. Door outdoor activiteiten waar goede samenwerking centraal staat leren collega’s elkaar nog beter kennen en wordt het groepsgevoel versterkt. Er zijn veel opties voor uitjes. Indien gewenst zijn er uitjes om te doen onder begeleiding van een instructeur., denk aan langlaufen, paardrijden, fakkeltochten of snowtubing.

Een personeelsuitje organiseren naar een bekende stad of gebied?

Een origineel personeelsuitje hoeft niet altijd actief te zijn. Teambuilding komt in allerlei soorten en maten voor. Een leuke workshop, lekkere lunch, uitgebreid diner of ander arrangement in een stad zorgt ook voor verbinding en teambuilding. Daarbij bieden steden verschillende activiteiten, zo is er altijd iets te vinden wat past bij het personeel. In een bekende stad is er hoe dan ook een geslaagd teamuitje.

6 Genieten als een God in Rome

Een personeelsuitje organiseren? Overweeg dan Rome als bestemming. Deze prachtige stad vol geschiedenis, architectuur en cultuur biedt veel mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Tijdens het personeelsuitje naar Rome is er genoeg te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tocht langs de bekende bezienswaardigheden van de stad of geniet van een heerlijk diner op een bruisend plein in de stad.

7 Kies voor een unieke reis door Schotland

Een personeelsuitje naar Schotland is een goede keuze voor een afwisselend uitje naar het buitenland. Schotland heeft veel moois te bieden. Wat dacht u van een wandeltocht door de uitgestrekte natuurgebieden en langs kastelen, een whiskeyproeverij of heerlijk diner? Waar u ook voor kiest, in de prachtige Schotse natuur bent u verzekerd van een leuke dag.

8 Praag: een bezoek aan de Gouden Stad

Al eens gedacht om een teamuitje naar Praag te organiseren? Met haar prachtige gebouwen en historisch centrum is deze stad een ware belevenis. Tijdens een personeelsuitje naar de Gouden Stad genieten collega’s van mooie bezienswaardigheden of andere teambuilding activiteiten, zoals creatieve workshops of een escape room.

9 Een origineel uitje naar Normandië?

Op zoek naar een educatief personeelsuitje? Een rondreis naar Normandië is dan een geschikte optie. Deze regio heeft veel te bieden. Met name de geschiedenis tijdens de tweede wereldoorlog vormt een rode draad door dit gebied. Maar met haar mooie rotsen, oude steden en lekker eten is een bedrijfsuitje naar Normandië een goede optie voor teamleden in allerlei soorten en maten. Bent u op zoek naar unieke bedrijfsuitjes? Zet Normandië dan zeker op uw lijst!

10 Een culinair bedrijfsuitje naar Toscane

Het Italiaanse Toscane behoort tot de mooiste wijnregio’s van het land. Tijdens een bedrijfsuitje naar Toscane geniet u van heerlijke delicatessen, prachtige uitzichten of actieve uitdagingen. Bezoek grote bekende steden, ga voor een wijnproeverij of kies voor een lunch in een van de karakteristieke dorpjes in de regio. Zet u de Toren van Pisa ook op de lijst? Het veelzijdige Toscane biedt evenveel tijd voor ontspanning als voor actieve opdrachten of een spannend spel.

Een personeelsuitje naar het buitenland op maat?

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje naar het buitenland op maat? Al ruim 30 jaar organiseren wij groepsreizen op maat voor kleine en grote groepen. Indien gewenst ook uw bedrijfsuitje met collega’s. Wilt u er zeker van zijn dat alles goed geregeld is of heeft u zelf geen tijd om het uitje te organiseren? Wij helpen u graag om uw bedrijfsuitje naar het buitenland tot in de puntjes te verzorgen. Met meer dan 100 reismogelijkheden zit er zeker een bedrijfsuitje voor uw personeel en bedrijf bij! Heeft u een specifieke reis voor het bedrijfsuitje in gedachten of wilt u graag extra informatie? Neem contact met ons op.