Een uniek programma in het Ertsgebergte. Hier vind je slechts 650 km vanaf Arnhem, net over de grens met Duitsland, een prachtig natuurgebied vol sportieve uitdagingen. Ga samen met je reisgenoten op avontuur in ons eigen Duke Travel Wintersurvival Kamp.

Wintersurvival, ons programma:

Kun je niet kiezen tussen skiën of snowboarden, of wil je met beide kennismaken? En niet alleen de twee bekendste wintersporten komen aan bod. Wat dacht je van langlaufen, biatlonschieten, snowtubing en sneeuwschoenwandelen. Ontdek waar je talent ligt in ons winterkamp! U verblijft in een groepshuis, pension of hotel. Duke Travel biedt accommodatie in verschillende plaatsen. Ons eigen team van Nederlandse en Tsjechische instructeurs is ter plaatse om u te begeleiden tijdens de activiteiten.

Wintersurvival, voor elke groep:

Een wintersurvival is samenwerken, overwinnen, snowfun en op een actieve manier bezig zijn in de sneeuw. Een onvergetelijke wintersurvival én een goede teamspirit. Ideaal als teambuildingsuitje of introductiekamp. De activiteiten zijn geschikt voor alle niveau’s en voor jong en oud.

Meer informatie over een groepsreis naar het Ertsgebergte?

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis naar het Ertsgebergte. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.

Offerte Wintersurvival

In deze offerte vindt u informatie en prijzen over onze 5-daagse reis naar het Ertsgebergte in Tsjechië. Natuurlijk kunt u de reis helemaal op maat samenstellen, vraag gerust meer informatie aan via het contactformulier op deze pagina. Download hier de voorbeeld offerte wintersurvival