Een werkweek Oostenrijk organiseren?

Bent u van plan een werkweek naar Oostenrijk te organiseren? Een midweek of langer? Een breed scala aan buitensporten, survival en meerdaagse trektochten. U vindt het in de Oostenrijkse Alpen!

Een werkweek organiseren? Survival in de Hohe Tauern

Met een werkweek naar Oostenrijk zijn we echt buiten in de natuur: U vindt hier alle elementen in een adembenemend landschap. Survival, sport, teambuilding. Lekker met uw leerlingen actief bezig zijn in de buitenlucht. Ga samen op avontuur in de Alpen – het nationale park Hohe Tauern, de groene longen van Oostenrijk. Een uitgestrekt oerlandschap met de hoogste en beroemdste bergen van Oostenrijk. Hier vinden we dan ook rijke flora en fauna, verrassend stille dalen, enorme gletsjers en honderden kilometers wandelpaden. De Hohe Tauern met haar enorme natuurrijkdom is voor veel schoolgroepen de favoriete bestemming.

Schoolreis naar de Alpen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan de Oostenrijkse Alpen, samen met uw leerlingen en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en wij bieden een ruime keuze uit interessante, actieve programma’s en excursies.

Werkweek Oostenrijk, de sportmogelijkheden

U verblijft in een groepshuis, hotel of Gasthof. Duke Travel biedt accommodatie in verschillende regio’s in Tirol en het Salzburgerland. Alle denkbare buitensport activiteiten zoals kanoën, raften, klimmen, abseilen, tokkelen, brugbouwen, vlotbouwen en –varen, mountainbiken. En natuurlijk verzorgen wij hier ook (meerdaagse) huttentrektochten voor grote en kleine groepen.

Oostenrijk heeft meer te bieden dan alleen survival

Uw survivalweek Oostenrijk uitbreiden met een cultureel programma? Dat kan! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de stad Salzburg met zijn groot historisch verleden en vooral bekend als geboorteplaats van Wolfgang Amadeus. Of de Krimmler watervallen, diverse grottenstelsels en nog veel meer.

Interessant alternatief – sporten in het Ertsgebergte:

Bekijk hiernaast de promotiefilm van ons Outdoor Sportkamp in het Ertsgebergte. Een unieke regio aan de Duits/Tsjechische grens op slechts 650 km van Nederland. Wij bieden hier alle denkbare buitensportmogelijkheden en in de regio zijn veel culturele uitstapjes te plannen. Bezoek onze pagina Ertsgebergte – topbestemming voor meer informatie.