Een werkweek Ardennen organiseren?

Bent u van plan een werkweek naar de Ardennen te organiseren? Een midweek of langer, net over de grens maar verrassend anders? Buitensport en survival, de Ardennen is dé outdoor sport regio op een steenworp afstand.

Een werkweek organiseren? Survival in de Ardennen

Met een schoolreis Ardennen bedoelen we echt ACTIE: Survival, sport, stoere dingen doen! Lekker met uw leerlingen actief bezig zijn in de buitenlucht. Ga samen op avontuur in de regio van de Ourthe en Amblève. ’s Avonds vermoeid maar voldaan bij het kampvuur bijpraten. Dat is niet alleen gezellig, maar het versterkt ook de onderlinge band.

Een schoolreis naar de Ardennen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan de Ardennen, samen met uw klas en tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en wij bieden een ruime keuze uit interessante, actieve programma’s en excursies.

Werkweek Ardennen, alle survival binnen handbereik

U verblijft in een groepshuis, tentenkamp of blokhutten in de omgeving van Stavelot. Duke Travel biedt alle denkbare buitensport activiteiten zoals kanoën, raften, klimmen (diverse klimroutes met verschillende moeilijkheidsgraden), abseilen, tokkelen, brugbouwen, vlotbouwen en –varen, mountainbiken, kompas- en oriëntatiewandelingen en natuurlijk een onvergetelijk avondprogramma.

De Ardennen heeft meer te bieden dan alleen survival

Uw survivalweek Ardennen uitbreiden met een cultureel programma? Dat kan! Breng een bezoek aan de steenkolenmijn van Blegny of maak de langste ondergrondse boottocht ter wereld in de grotten van Remouchamps. Of breng een bezoek aan de steden Luik, Maastricht of Aken.

Meer informatie over een werkweek naar de Ardennen?

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw werkweek naar de Ardennen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw werkweek Ardennen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend.
Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.