Een sportief bedrijfsuitje naar het Ertsgebergte organiseren?

Bent u van plan een actief bedrijfsuitje naar Tsjechië te organiseren? Een weekendje of langer? Dat kan bij uitstek in het Tsjechische Ertsgebergte. Hier vindt u alles dat u zoekt in een survivalreis.

Een bedrijfsuitje organiseren? Survival in Ertsgebergte

Onze top bestemming voor een actief bedrijfsuitje is het Ertsgebergte in Tsjechië. Hier vindt u slechts 650 km vanaf Arnhem, net over de grens met Duitsland, een prachtig natuurgebied vol sportieve uitdagingen. Ga samen met uw reisgenoten op avontuur in ons eigen Duke Travel Sport/outdoor kamp.

Sportief bedrijfsuitje naar het Ertsgebergte: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan het Ertsgebergte? Het Duke Travel team komt al meer dan 15 jaar in dit gebied rondom het Tsjechische grensplaatsje Bozi Dar. Wij beschikken over prima accommodaties en wij bieden een ruime keuze uit interessante, actieve programma’s en excursies. Met meer dan 5000 bezoekers per jaar is dit met recht één van onze topbestemmingen!

Actief bedrijfsuitje Ertsgebergte, buitensport activiteiten

U verblijft in een groepshuis, pension of hotel. Duke Travel biedt accommodatie in verschillende plaatsen. Ons eigen team van Nederlandse en Tsjechische instructeurs is ter plaatse om u te begeleiden tijdens de activiteiten. Het Ertsgebergte is uitstekend geschikt voor allerlei buitensport activiteiten zoals raften, klimmen, abseilen, mountainbiken en wij bieden hier diverse droppings en oriëntatietochten. Op het Duke – sportterrein vindt u een tokkelbaan, kunt u vlotbouwen en –varen, paintballen, boogschieten en biatlonschieten op een echt biatlonparcours.

Het Ertsgebergte heeft meer te bieden dan alleen survival

Uw actieve teambuilding naar het Ertsgebergte uitbreiden met een cultureel programma? Ook daar ligt onze expertise. Uw reis is gemakkelijk te combineren met een bezoek aan Praag, eventueel in combinatie met één of meerdere overnachtingen. Breng een bezoek aan voormalig concentratiekamp Theresiënstadt, zeer indrukwekkend! Het Tsjechische plaatsje Karlovy Vary is een beroemd kuuroord en zeker het bezoeken waard. Of wat denkt u van het schilderachtige Kasteel Loket?

Meer informatie over een actieve reis naar het Ertsgebergte?

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw groepsreis naar het Ertsgebergte. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.