Schoolreis naar York organiseren?

Een werkweek of schoolreis naar York organiseren? Een weekendje of langer, met uw leerlingen en collega’s, naar één van de leukste steden van Engeland? York heeft een rijke historie, veel musea en spannende excursies. Maar York heeft natuurlijk veel meer te bieden.

Een schoolreis organiseren? York neemt u mee!

Zodra u wegvaart uit Rotterdam, begint uw werkweek York! Een werkweek of schoolreis naar York, dát wordt een tijd om nooit te vergeten. De stad barst van de bezienswaardigheden uit de tijd van de Romeinen en de Vikingen. Hiervan kunt u genieten, terwijl u met een cruise over de rivier de Ouse vaart. Huur tijdens uw werkweek naar York een audioguide en bewandel de vestingwallen van 3,4 km rondom de stad. Maak de avonden van uw schoolreis nog spannender met een spooktocht door de oude straten van York, waar volgens de verhalen de spoken en geesten nog ronddwalen. York is pittoresk met een grote P. Nergens anders vindt u zulke mooie winkelstraatjes. Het smalle straatje Shambles is nog wel het mooist. Op het smalste punt kunt u de huizen aan weerskanten tegelijk aanraken. Een schoolreis naar York, dat kán niet mislukken!

Schoolreis of werkweek naar York: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan York tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar York: Boeiende rondleidingen

De bouw van de beroemde middeleeuwse kathedraal York Minster kostte 250 jaar. Wandel door Jorvik Viking Centre en ervaar verbazingwekkende ontdekkingen van de moderne archeologie. Ga met uw werkweek York terug in de tijd met de verschillende beruchte en beroemde gebouwen van York, zoals The York Dungeon, The Treasurer’s House en de Barley Hall.
York bevat een rijkdom aan musea. Maak een reis door de tijd en beleef de geschiedenis in het York Castle Museum. Vinden we u tijdens uw schoolreis York terug in het Yorkshire Air Museum of de York Art Gallery? Of heeft u meer belangstelling voor de historische verborgen geheimen van de stad.

Schoolreis naar York heeft u meer te bieden

Rondvaart maken door York en geniet van het uitzicht, van de muziek en een lekker drankje. Meer spanning opzoeken? Griezel tijdens de ‘Haunted walk of York’ en ga mee op spokenjacht. Maar er is tijdens een schoolreis naar York natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar York

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar York. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje York (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.