Een Schoolreis Wintersport naar Tsjechië. Wij brengen u naar het Ertsgebergte of Reuzengebergte, beide prachtige natuurgebieden met volop wintersportmogelijkheden. De betaalbaarheid en de vele mogelijkheden op en buiten de piste zullen u zeker verrassen! Dat maakt Tsjechië een ideale bestemming voor een skikamp met school.

Wintersport Ertsgebergte Tsjechië

Een werkweek wintersport is misschien welk dichterbij dan je denkt! Op slechts 650 km vanaf Arnhem, net over de grens met Duitsland, een prachtig natuurgebied vol sportieve uitdagingen. Ga samen met je klasgenoten op avontuur. Hier vind je ook ons eigen Duke Travel Outdoor sportkamp en onze unieke Wintersurvival: neem proeflessen skiën, snowboarden, langlaufen, biatlonschieten, sneeuwschoenwandelen en nog veel meer.

Wintersport Reuzengebergte

In het Reuzengebergte op de grens met Polen vind je bekende wintersportplaatsen zoals Harrachov en Spindleruv Mlyn, iets meer pistekilometers en onder andere ook een skischans die in het wereldbekercircuit wordt gebruikt.

Schoolreis Wintersportreis Tsjechië: geheel verzorgd én op maat

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw wintersportschoolreis naar Tsjechië. Duke Travel is één van de pioniers sinds het ontstaan van wintersport schoolreizen naar Tsjechië en begeleidt uw skireis met eigen instructeurs / begeleiders ter plaatse. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.