Schoolreis naar Wenen organiseren?

Wenen is voor een werkweek of schoolreis een sprookjesachtige bestemming. Het is de stad van grootse paleizen, keizerin Sissi, de Spaanse Rijschool en de rivier de Donau. Geniet tijdens uw werkweek van de bijzondere bezienswaardigheden. Een schoolreis organiseren? ‘Komm nach Wien!’

Schoolreis naar Wenen: reis mee door de tijd, reis mee door Wenen!

Aan de oevers van de Donau ligt de schatkamer van Oostenrijk. De bloeitijd van het Habsburgse Rijk is hier ook zeker debet aan. Begin uw werkweek Wenen met een wandeling door het oude centrum. Maak kennis met de ‘Altstadt’ en slenter met uw gids langs de prachtige oude barokke gebouwen. Ontdek de geheimen van de stad terwijl u met een boot over de Donau vaart. Vergeet de gezellige terrasjes niet. En geniet van de avonden die vol staan met cultuur en theater. Mozart wist het natuurlijk al lang: Wenen is de stad waar je geweest moet zijn! Een schoolreis naar Wenen, u komt ogen en oren tekort!

Schoolreis of werkweek naar Wenen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Wenen tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Wenen: We volgen de Sporen van de Habsburgers

De sporen van Sissi zijn terug te vinden in keizerlijke appartementen en het immense Hofburg. Vergeet ook niet de zomerresidentie, Schloß Schönbrunn, het Versailles van Oostenrijk. Een kleine greep uit de vele musea die Wenen te bieden heeft. Bezoek het Natuur Historisch Museum, de moderne, hippe Kunsthalle, of maakt u tijdens uw schoolreis Wenen een ontdekkingsreis voor uw oren in het Haus der Musik? Ook het Mozarthaus met informatie over composities en smullen van zijn schandaaltjes is zeker een bezoek waard. MUMOK met werken van opgepakte kunstenaars voor het verbreken van de fatsoenswetten.

Schoolreis naar Wenen heeft meer te bieden

Wenen heeft 27 kastelen, 150 paleizen, én bijvoorbeeld het pretpark De Prater. Slinger in dit pretpark aan de Donau, in het 67 meter hoge reuzenrad!
De Schönbrunn Zoo met zijn prachtige, barokke dierenverblijven is de oudste dierentuin ter wereld en oorspronkelijk alleen voor de keizerlijke familie bedoeld. Laat u zelf verwennen met een cruise op de Donau of kiest u voor gemütlichkeit in een taverne met Weense muzikanten en echte Oostenrijkse kost. Er is tijdens een schoolreis Wenen natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Wenen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Wenen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Wenen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.