Schoolreis naar Venetië organsieren?

Een schoolreis of werkweek naar Venetië? Dan geeft u de leerlingen zeker iets waardevols mee. De stad barst van de geschiedenis en cultuur. Over alle bezienswaardigheden zijn spannende verhalen te vertellen. Nergens vindt u zoveel geschiedenis als in het mooie Venetië. Een schoolreis naar Venetië? ‘Venezia è bellissima!’

Schoolreis naar Venetië: Laat u zich in deze stad onderdompelen!

Tijdens uw schoolreis naar Venetië neemt een gids u en uw leerlingen mee door deze prachtige stad. Hij vertelt verhalen over de ontdekkingsreiziger Marco Polo, de componisten Claudio Monteverdi en Vivaldi en vrouwenveroveraar Giacomo Casanova. En omdat Venetië volledig autovrij is neemt de tourboot u tijdens uw schoolreis mee langs de mooiste plekjes van de stad. U bewondert de Basiliek van San Marco op het Piazza San Marco, vaar onder de Brug der Zuchten door en zie in uw beleving de gevangenen nog lopen. Een schoolreis organiseren? Venetië, neemt u mee!

Schoolreis of werkweek naar Venetië: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Venetië tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Venetië: Maak een ontdekkingsreis

Verken tijdens een schoolreis Venetië de eilanden Murano, Burano en Torcello. Zij zijn apart beroemd vanwege glaskunst en kantklossers. Op Torcello staat de eerste kerk van Venetië. Bezoek tijdens uw werkweek aan Venetië het San Marcoplein, waar u de Basiliek van San Marco, het Dogenpaleis, de Campanile en nog veel meer kunt bewonderen. Of zien wij u met uw schoolreis Venetië in het ‘Ghetto’, de Joodse wijk met vijf synagogen?

Schoolreis naar Venetië op musea tour

Bezoek tijdens uw schoolreis naar Venetië een atelier met traditionele carnavalskostuums. Of het scheepvaartmuseum dat gewijd is aan de zeevaartgeschiedenis van de stad zelf. Naast de venetiaanse maskers, staat Venetië ook bekend om haar glaskunst. In het Museo Correr maakt u een indrukwekkende reis door de geschiedenis en de kunst van Venetië. Maar er is natuurlijk tijdens een schoolreis naar Venetië nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Venetië

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Venetië. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Venetië (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.