Schoolreis naar Valencia organiseren?

Organiseert u een werkweek of schoolreis? Valencia is de ideale bestemming. De stad, bordenvol leerzame uitdagingen, historie en vooral lekker weer, leent zich helemaal voor uw werkweek. Een schoolreis naar Valencia, ongelofelijk maar waar!

Schoolreis naar Valencia: Genieten van zon en cultuur!

In Valencia, de stad van sinaasappelen, vindt u nog het echte traditionele Spanje terug. Met een schat aan historische bezienswaardigheden, musea en kunstgalerieën maakt deze stad een onvergetelijke indruk. Én een schoolreis naar Valencia neemt u ook mee naar de tijd van de Moorse overheersing. Prachtige stranden en een heerlijk Mediterraans klimaat horen natuurlijk ook bij een schoolreis naar Valencia. Ga met een boot langs de havens en stranden, waarna u kunt bijkomen in het gezellige centrum. Keramiek kopen op Mercado de Colón. Paella eten in een typisch Spaans knijpje. En natuurlijk gaan we lekker bijkomen op het stadsstrand. Schoolreis naar Valencia: Het échte Spanje!

Schoolreis of werkweek naar Valencia: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Valencia tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Valencia: Wat gaan we doen?

Uw werkweek Valencia is niet compleet zonder een boeiende rondleiding. Maak een stadswandeling die u langs de mooiste gotische gebouwen voert, bijvoorbeeld de “Lonja de la Seda”. De 14e eeuwse Catedral de Santa María de Valencia bevat vele kunstschatten, waaronder de vermeende Heilige Graal. In de ‘Stad van de Kunsten en Wetenschappen’ staat het nieuwe symbool van Valencia. En als het even kan, wilt u tijdens uw schoolreis Valencia zeker bepaalde bezienswaardigheden niet missen. Denk aan Eixample, een openlucht museum, waar alles dat Spanje, Spanje maakt samen komt. Of Mercado Central, deze overdekte markt is een van de mooiste en oudste van Spanje.

Een werkweek naar Valencia heeft u meer te bieden

Geniet terwijl een Catamaran u meeneemt door de haven en langs de kust van Valencia. Maak uw schoolreis Valencia compleet met een Tapastour langs de diverse restaurants. Maar er is tijdens uw schoolreis Valencia natuurlijk meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Valencia

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Valencia. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Valencia (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.