Schoolreis naar Trier organiseren?

Een werkweek of schoolreis naar Trier organiseren. Dat wordt een tijd om nooit te vergeten! De mooiste bezienswaardigheden brengen u ver terug in de tijd. Ontdek de eeuwenoude gebouwen van de stad, de oude straatjes en huisjes. Ontdek de kunst en cultuur en uiteraard de mooie omgeving. Een schoolreis organiseren? Trier heet u hartelijk welkom!

Schoolreis naar Trier: aan de oevers van de Moezel genieten!

Trier is een fascinerende stad. In de oudste stad van Duitsland ontdekt u het erfgoed van de Romeinen. Maar ook buiten de stad valt veel te beleven. Bezoek tijdens uw schoolreis Trier met de leerlingen de sprookjesachtige Burg Eltz, het best bewaarde kasteel van Duitsland of het Romeinse Amfitheater. In het jaar 100 keken 20.000 toeschouwers hier naar roofdieren- en gladiatorengevechten. Daarna genieten uw leerlingen van het prachtige landschap, terwijl ze met de boot over de Moezel varen. ´s Avonds heerlijk eten in Zum Domstein, terwijl uw leerlingen de belevenissen van de dag bespreken. Schoolreis naar Trier organiseren: een gegarandeerd succes!

Schoolreis of werkweek naar Trier: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Trier tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Trier: Wat gaan we doen?

Een goede start van uw schoolreis Trier is een bezoek aan de Dom. Ooit gebouwd als paleis voor de Romeinen is dit al sinds de 5e eeuw de oudste bisschopskerk van Duitsland. Na uw rondleiding in de Dom, bezoekt u de Liebfrauenkirche of de Basiliek van Trier. Nadat u door de toegangspoort van de stad, de Porta Nigra, bent gekomen, kunt u een bezoek brengen aan het Amfitheater, de Kaiserthermen en nog veel meer.
Bezoek eens het stedelijk museum Simeonstift. Hier leert u alles over de geschiedenis van de stad. Of zien we u in het Karl Marxhuis of het Bisschoppelijk Dom- en Diocesanemuseum.

Werkweek naar Trier heeft u meer te bieden

Bewandel tijdens uw schoolreis de smalle straten van Trier en luister naar de verhalen over de stad, die terug gaan tot voor onze jaartelling. Er zijn voldoende gezellige restaurants. Of u maakt een avondrondvaart over de Moezel. Toch in voor wat meer actie? Een ideale omgeving voor sportieve activiteiten zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen. Maar er is tijdens uw schoolreis Trier nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Trier

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Trier. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Trier (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.