Schoolreis naar Sevilla organiseren?

Een werkweek of schoolreis naar Sevilla. Dat laat zeker een onvergetelijke indruk na! Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar het Spaanse Sevilla. De leerlingen komen er vast ogen en oren te kort, terwijl ze als ontdekkingsreizigers op zoek zijn langs de eeuwenoude gebouwen van Sevilla. Een schoolreis naar Sevilla organiseren? U waant zich in een sprookje!

Schoolreis naar Sevilla: Wat een heerlijke stad!

In de geboorteplaats van de grootste ontdekkingsreiziger van Spanje leert men alles over de reizen en avonturen, die hij heeft meegemaakt. Sevilla is niet alleen de thuishaven van de zilvervloot, maar herbergt zelf ook grote schatten, die de Moren, Romeinen en Vikingen hebben nagelaten. Stap met z’n allen op de fiets en zoef, tijdens uw werkweek Sevilla, door de historische binnenstad. Hier komt u oog in oog met imposante bouwwerken, zoals de Azulejos op Plaza de España. Strijk neer op de zonovergoten terrasjes, tapasbarretjes en uw schoolreis naar Sevilla kan niet meer stuk! Schoolreis naar Sevilla: Ga op ontdekkingsreis in de geboortestad van Christoffel Columbus!

Schoolreis of werkweek naar Sevilla: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Sevilla tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Sevilla: Wat gaan we doen?

Bezoek Alcazar, een van de oudste koninklijke residenties en voorbeeld van de Mudéjar architectuur. De gotische Kathedraal Giralda, het grootste religieuze gebouw in Spanje, is in de 15e eeuw bovenop de resten van een moskee gebouwd. Wij zullen u tijdens uw schoolreis naar Sevilla zeker ook terug zien bij de vroegere wachttoren Torredel Oro of de Basílica de la Macarena met het museum ‘de Schatkamer’. Proef de sfeer in de zigeunerbuurt, zoals het geur- en kleurrijke Triana ook wordt genoemd. Hier liggen de wortels van veel bekende stierenvechters en flamencoartiesten. Of bezoek de vroegere Joodse wijk, Santa Cruz. Deze vertegenwoordigt alles dat typisch Andalusisch is.

Werkweek naar Sevilla heeft u meer te bieden

Ga mee met een cruise over de Guadalquivir en ervaar Sevilla van een andere kant. Beleef het themapark Isla Mágica met wildwaterbanen, achtbanen, piratenshows en het planetarium. Maak ’s avonds een Tapas Tour langs de vele restaurants die Sevilla telt. En sluit af met een drankje in de Flamencobar La Carbonería. Er is tijdens uw schoolreis Sevilla nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Sevilla

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Sevilla. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Sevilla (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.