Schoolreis naar Rotterdam organiseren?

Een werkweek of schoolreis naar Rotterdam. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje of midweek met een schooluitje of schoolkamp naar Rotterdam aan de Maas. Dat wordt een belevenis! Maak een stadswandeling en ontdek de geschiedenis van deze wereldstad. De haven, die één van de grootste ter wereld is, vormt een mooi thema voor een werkweek. In het Maritiem Museum staat professor Plons voor u klaar. Zijn uitleg over de haven, speciaal voor leerlingen, is leuk en leerzaam. Een schoolreis organiseren? Rotterdam is een bruisende stad!

Schoolreis of werkweek naar Rotterdam: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Rotterdam tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis Rotterdam: Diergaarde Blijdorp

Weinig tralies en hekken, veel greppels en grachten. Dat was de visie van architect Sybold Ravesteyn toen hij Blijdorp ontwierp. Het resultaat? Ongestoord genieten van de krokodillen, olifanten en vele andere dieren. In het Oceanium wandelt u over de zeebodem langs barracuda’s en haaien. In de haaienzaal eet u een lekker hapje, terwijl de haaien om u heen zwemmen. Achter glas natuurlijk!

Schoolreis Rotterdam: De Kuip

Bezoek het stadion tijdens uw werkweek naar Rotterdam en de thuisbasis van Feyenoord. Het biedt plaats aan maar liefst 50.000 bezoekers. Er kunnen bijna 19 miljoen badKUIPen water in! Maak een speciale ‘schooltour’ door het stadion en bezoek de spelerstunnel, de gastenkleedkamer en het ereterras. Bij de tour horen natuurlijke leuke opdrachten.

Een werkweek naar Rotterdam heeft u meer te bieden

Schoolreis naar Rotterdam biedt u veel mogelijkheden. Onderneem een werkweek naar deze bruisende stad. Er is hier zoveel mogelijk en er gebeurt van alles op het gebied van kunst en cultuur. Liever shoppen? Dat kan.Rotterdam, ech wew!
Maar er is tijdens een werkweek Rotterdam meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Rotterdam

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Rotterdam. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Rotterdam (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.