Schoolreis naar Rome organiseren?

Een werkweek, schoolreis naar Rome organiseren? Rome is een ronduit prachtige bestemming en een belevenis. De cultuur en geschiedenis liggen er voor het oprapen. En een dagtocht naar Pompeii en de Vesuvius en een bezoek aan Tivoli maken uw schoolreis naar Rome compleet. Een werkweek organiseren? Rome heeft een magische aantrekkingskracht!

Een schoolreis organiseren? Benvenuto a Roma!

Een werkweek Rome brengt u naar een unieke klassieke stad van waaruit ooit de wereld geregeerd werd. U vindt hier ruim 2000 jaar geschiedenis binnen een straal van enkele kilometers. Het Forum Romanum en het Colosseum uit het oude Rome. Maar ook werken van grote kunstenaars zoals Bernini, Rafael en Michelangelo. Proef de sfeer van de oude wijken aan weerskanten van de Tiber. Bezoek de oude Joodse Getto, een ommuurde wijk uit de 16e eeuw. En ook het betoverende Tibereiland staat op het programma. Rome weet u tijdens uw schoolreis zelfs ondergronds te boeien. Onder de wijk Trastevere liggen overblijfselen van de oude stad. Een professionele speleoloog vertelt u en de leerlingen er alles over tijdens uw schoolreis Rome. Een schoolreis naar Rome: Arrivederci, ciao!

Schoolreis of werkweek naar Rome: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Rome tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Rome: Een stad vol ontdekkingen

Bezoek tijdens uw werkweek naar Rome het Capitoolsplein, het Forum Romanum of vinden we u terug op Piazza Navona, in Villa Borghese of het Vaticaan op het St. Pietersplein. Natuurlijk ziet u het Colosseum: het grootste afgesloten bouwwerk uit de Romeinse Oudheid. Kronkelige straatjes, smalle steegjes en pittoreske pleintjes vindt u in de oude wijk Trastevere, waar men u zelfs ondergronds weet te boeien.

Schoolreis naar Rome heeft u meer te bieden

Met een schoolreis naar Rome volgt u het mysterieuze spoor van ´De Da Vinci Code´ langs de Capella Chigi, de Engelenburcht, het Pantheon, de Piazza Navona en nog veel meer. Ook een dagtocht naar Pompeii, de Vesuvius en Tivoli zal u een levenlang bijblijven. Geen zin in wandelen? Maak een rondvaart over de Tiber en ontdek Rome vanaf het water. Gooi voor vertrek een muntje over uw schouder in de beroemde Trevifontein. Volgens de overlevering komt u dan ooit terug naar Rome. En wie wil dit nou niet? Want er is tijdens een schoolreis Rome nog veel meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Rome

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Rome. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Rome (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.