Schoolreis naar Praag organiseren?

Een schoolreis of werkweek naar Praag organiseren? Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar Praag. Er zijn genoeg bezienswaardigheden, musea en diverse leuke en leerzame excursies! Uw schoolreis naar Praag kan echt niet stuk!

Schoolreis naar Praag: “Moeder der Steden”!

Praag biedt veel voor jong en oud. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondvaart op de Moldau? De stad is prachtig vanaf het water. Of doe mee aan de fotospeurtocht door de oude straatjes. Een leukere manier om tijdens uw schoolreis de stad Praag te ontdekken. Geesten en spoken, welk kind is hier niet in geïnteresseerd? Tijdens uw werkweek naar Praag maakt u in het Ghost museum kennis met de mysterieuze kant van de stad. Op basis van getuigenverslagen en legendes leert u over de ‘spoken en geesten’ die ooit door Praag dwaalden. Het zijn geen sprookjes maar ‘echt gebeurde’ verhalen. Ontdek tijdens uw schoolreis naar Praag de mysteriën van de Gouden Stad, Praha!

Schoolreis of werkweek naar Praag: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Praag tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Praag: De Gouden Stad

Slenter over de gotische Karelsbrug met zestien bogen, drie torens en dertig standbeelden. Vervolg uw weg naar het grootste gesloten paleizencomplex ter wereld; de Prager Burcht. Zie het Gouden Straatje met de gekleurde huisjes van alchemisten en goudsmeden. Ontdek tijdens uw schoolreis naar Praag de Altstadt en bewonder het astronomisch uurwerk. De Joodse Wijk is ongetwijfeld het grootste monument van de Joodse cultuur. Combineer uw schoolreis Praag met excursie voormalig concentratiekamp Theresiënsadt. Ook een excursie naar de Skoda Fabriek met rondleiding mag u niet missen. Het museum of de glasfabriek met Boheems kristal is zeker een bezoek waard. Bezoek tijdens uw werkweek naar Praag de grotten van Koneprusy, Kasteel Karlštejn.

Schoolreis naar Praag heeft u meer te bieden

Tijdens een schoolreis naar Praag naar de filmstudio’s in de wijk Barrandov, ‘Hollywood van het Oosten’. Met beroemde films als ´Mission Impossible´ en ´Casino Royale´. Een theatervoorstelling in Laterna Magica het Black Light Theatre, de Staatsopera of een musical. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondvaart met lunch of diner op de Moldau? Of maken we tijdens onze werkweek Praag zelf een tocht per raft richting het centrum? Een aantal nachten in Praag combineren met een verblijf in ons eigen sportkamp met daar alle mogelijke sport/outdoor activiteiten. Waaronder paardrijden, biatlonschieten, paintball en een Highrope Challenge behoren hier tot de mogelijkheden. Zie onze internationale combinatie Sport & Cultuur

Meer informatie over een schoolreis naar Praag

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Praag. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Praag (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.