Schoolreis naar Parijs organiseren?

Organiseert u een werkweek of schoolreis naar Parijs? Dat kan niet mislukken. Met uw leerlingen een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar Parijs, de stad van de liefde. Wij leren uw leerlingen de vele gezichten van de stad kennen. Een schoolreis naar Parijs ? C’est de l’amour pour toujours!

Een werkweek organiseren? Parijs de levendige lichtstad is oh là là!

De rijke historie van kunst en cultuur komt in de lichtstad uitstekend tot haar recht. Er zijn tal van leuke dingen te doen. Een bezoek aan Le Marais bijvoorbeeld. Deze sfeervolle oude wijk barst van de winkeltjes en restaurantjes. Of laat uw leerlingen tijdens de schoolreis naar Parijs kennis maken met de geheimen van ondergronds Parijs door een bezoek te brengen aan Les Egouts, de riolen. Succes gegarandeerd! Er zijn diverse mogelijkheden om Parijs tijdens uw schoolreis te ontdekken. Paris Vélo: Spring op de fiets en maak een reis door de tijd. Maak een avontuurlijke rugzaktocht, een stadstour of laat met een rondvaart Parijs aan u voorbij trekken. Een schoolreis organiseren? Parijs is ‘joie de vivre’

Schoolreis of werkweek naar Parijs: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Parijs tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Parijs: Uw ontdekkingstocht

Uw leerlingen zullen tijdens hun werkweek naar Parijs de highlights niet missen: de Madeleinekerk, Place de La Concorde, de Notre Dame, de Dôme des Invalides en nog veel meer. Maak een speurtocht in Montmartre en ontdek het “geheime en authentieke” Parijs. Met excursie Les Egouts (de riolen) leren zij de geheimen van het ondergrondse Parijs kennen. In Paris Story keren zij op een interactieve manier 2000 jaar terug in de tijd. Of ontdekken uw leerlingen Parijs in Paris Miniature of Paris Experience? Ook wereldberoemde musea mag u niet missen in Parijs. Parijs is de stad van het Louvre, Musée d‘Orsay en Centre Pompidou.

Een werkweek naar Parijs biedt u meer

U kunt in de omgeving het Paleis van Versailles en zijn prachtige tuinen bewonderen. Of combineer uw schoolreis naar Parijs met een bezoek aan het themapark van Disneyland? Of gaat uw voorkeur uit naar een combinatie met sportieve activiteiten? Maar er is tijdens een schoolreis naar Parijs natuurlijk nog veel meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Parijs

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Parijs. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Parijs (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.