Schoolreis naar Newcastle

Newcastle, een prima alternatief voor een schoolreis of werkweek. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar Newcastle aan de Tyne? Er zijn allerlei leuke dingen te beleven. Bezoek bijvoorbeeld Alnwick Castle. In dit kasteel werden opnames gemaakt voor de Harry Potter films. In de tuin, Alnwick Garden, kreeg Harry zijn eerste vliegles. Een schoolreis organiseren? Newcastle kent een ridderlijke geschiedenis!

Schoolreis naar Newcastle: Op het schip begint het feest, terwijl u koers zet naar Newcastle!

De leerlingen zullen zich ’s avonds aan boord zeker vermaken. Daarna worden ze in slaap geschommeld om de volgende morgen voet aan wal te zetten. De benen strekken en Newcastle verkennen met een boeiende stadswandeling. Naast middeleeuwse pracht en praal heeft Newcastle ook mooie Victoriaanse straten. Voor een geslaagde werkweek heeft Newcastle ook voldoende musea en leuke en leerzame excursies! Een schoolreis naar Newcastle: Modern en trendy is de stad trouwens ook!

Schoolreis of werkweek naar Newcastle: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Newcastle tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Newcastle: Uw ontdekkingstocht

In kasteel Castle Keep met spectaculair uitzicht ontdekt u waarom Newcastle, Newcastle heet. Maak met een werkweek Newcastle een reis terug in de tijd op Grainger Market uit 1835. Of slenter over de amandelvormige Millennium Bridge en bezichtig de St. Nicholas Cathedral. Historical Society is een hele beleving. Bezoek de drie huisjes en u leert het verhaal van Newcastle kennen. Het openluchtmuseum de wijk Beamish. Maak een ouderwetse tramrit door het Noord-Engeland van vroeger. Gebouwen en verhalen uit de industriële revolutie maken het plaatje compleet. Raak de voeten van ‘The Angel of the North’ aan en u krijgt geluk.

Werkweek naar Newcastle heeft u meer te bieden

De 117 kilometer lange Hadrianus Muur uit 122 v. Chr. loopt van oost- naar westkust. Hij moest de vijand van het Romeinse Rijk tegenhouden en staat nu op de werelderfgoedlijst. Bezichtig tijdens uw werkweek Newcastle het interactieve Discovery Museum of neem in Life Science Centre een kijkje in de wereld van het menselijk leven op Aarde. Bezoek eens de schitterende stadions van Newcastle en Sunderland. Goal! Do the wave!. Maar er is tijdens een schoolreis naar Newcastle meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Newcastle

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Newcastle. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Newcastle (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.