Schoolreis naar München organiseren?

Een werkweek of schoolreis naar Duitsland. Waarom niet naar München? Met uw leerlingen een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar het Beierse München. In de stad zijn de mooiste bezienswaardigheden en de boeiendste musea op loopafstand. En ook rond München zijn er tijdens een werkweek tal van spannende dingen te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje waterraften? Leuk is ook een uitstapje naar het hoofdkwartier en museum van BMW. In München zijn er voor een werkweek thema’s genoeg! Zoekt u een schoolreis? München zal u zeker verrassen!

Schoolreis of werkweek naar München: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan München tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar München: Op verkenningstocht

Op de Marienplatz werden in de middeleeuwen markten en toernamenten georganiseerd. Vergeet niet het wonderbaarlijke klokkenspel in het Neues Rathaus. De Residenz was de verblijfplaats van de Wittelsbach-vorsten. Na een bezoek aan de indrukwekkende schatkamers komt u in de Franse tuin weer bij van alle indrukken. Bezoek het vroegere toevluchtsoord voor kunstenaars, de wijk Schwabing, en u zult tijdens uw schoolreis naar München verrast zijn door de mooie Jugendstil gebouwen. Met een gids langs het Königsplatz. Hier zijn de beruchte parades van Hitler niet meer, maar proef hier wel de sfeer. Op het Museuminsel in de Isar vinden we niet alleen het enorme techniekmuseum. Of zien we u tijdens uw schoolreis terug in de Neue Pinakothek met veel Franse en Oostenrijkse impressionisten of heeft de Alte Pinakothek met oude meesters uw voorkeur?

Schoolreis naar München: Voor elk wat wils

Bezoek het sprookjesachtige kasteel Neuschwanstein in Fussen. Het ligt op een rots van 200 meter hoog. Of dineer in het Olympiaturm in het roterende restaurant op 290 meter hoogte in het Olympiapark. Of bezoekt u tijdens uw werkweek naar München de grootste dierentuin van Europa, Tierpark Hellabrunn, het BMW-museum of het eerst gebouwde concentratiekamp Dachau? Er is tijdens een schoolreis München meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar München

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar München. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje München (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.