Schoolreis naar Milaan organiseren?

Een werkweek of schoolreis Milaan organiseren. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar het unieke Milaan. Een schoolreis naar Milaan heeft veel te bieden. De cultuur, de historie en de schoonheid van de stad. De vriendelijke mensen. En de heerlijke keuken. Een werkweek naar Milaan? Eén thema staat er centraal: Schoonheid!

Een schoolreis naar Milaan? La Dolce Vita!

Hoe mooi wilt u het hebben met uw schoolreis? Milaan is klassiek en stijlvol, maar ook hip en modern. Er zijn tal van interessante en leerzame excursies en musea. Milaan is ook een stad met smalle straatjes en pleintjes waar u kunt genieten van het ontspannen Italiaanse levensgevoel. Een werkweek naar Milaan is niet compleet zonder een stadswandeling door de oude binnenstad. Onderweg komen u en de leerlingen langs de mooiste bezienswaardigheden van Milaan. Heel bijzonder is de Duomo Santa Maria Nascente, met maar liefst 135 torentjes. De bouw van dit immense, gotische bouwwerk duurde meer dan 500 jaar. Een schoolreis naar Milaan? La Dolce Vita!

Schoolreis of werkweek naar Milaan: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Milaan tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Milaan: We trekken erop uit.

Kloppen de geheimzinnige details uit ‘de Da Vinci Code’ wel met het wereldberoemde fresco ‘Het Laatste Avondmaal’ in de kloosterkerk Santa Maria delle Grazie? Het Museo di Milano vertelt u tijdens uw schoolreis alles over de geschiedenis van Milaan. Het prachtige kasteel Castello Sforzesco herbergt de belangrijkste musea met werken van Michelangelo en Leonardo da Vinci. Museo ‘Leonardo da Vinci’ met schetsen en modellen van technicus en wetenschapper Leonardo da Vinci. Maar ook: Hoe vliegt een helikopter? Hoe werkt een robot? Laat u inspireren door echte wetenschap.

Werkweek naar Milaan heeft u meer te bieden

Zien we u tijdens een werkweek Milaan terug in het San Siro voetbalstadion, het circuit van Monza of geeft u de voorkeur aan het Museo del Cinema? Een uitstapje Bergamo, de oudste stad van Lombardije, of een vaartocht op het Comomeer? Niet alleen pizza en pasta maar ook smullen van typisch Milanese gerechten in Al Matarel. Er is met een schoolreis naar Milaan natuurlijk veel meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Milaan

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Milaan. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Milaan (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.