Schoolreis naar Madrid organiseren?

Een werkweek of schoolreis naar Madrid. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar het zonnige Madrid. Dat kán bijna niet stuk! Prachtige pleinen en paleizen wachten op u, net als tal van interessante musea. Zoekt u een werkweek of schoolreis? Madrid, de opwindendste metropool van Europa!

Een schoolreis naar Madrid: Deel de passie met de Madrilenen!

Een werkweek naar Madrid brengt u naar een koninklijke stad met statige, witte gebouwen en musea van internationaal allure. U fietst langs al het moois dat Madrid te bieden heeft. In de ‘groene long’ van de stad, het Retiro Park, geniet u van een drankje aan het meer. Daarna wandelt u tijdens uw schoolreis naar Madrid door de kleine straatjes van de Moorse wijk naar het majestueuze Plaza Mayor . Een Picasso bekijken? Tapas eten op een zonovergoten terrasje? Real Madrid-fan worden. Maak een spannende rit met een kabelbaan. U komt uit op het Casa de Campo, een groot attractiepark. De stad komt ’s avonds pas echt tot leven. Een schoolreis organiseren? Madrid houdt van u!

Schoolreis of werkweek naar Madrid: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Madrid tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Madrid: Uw ontdekkingstocht

Het koninklijk paleis Palacio Real uit 1738 is een van de grootste en mooiste van Europa. Bezoek hét cultuurcentrum van Madrid, Circulo de Bellas Artes, een grote collectie kunst. Ga langs Templo de Debod, een Egyptisch bouwwerk uit de 2e eeuw voor Christus. Het cadeautje van Egypte werd In het prachtige Parque de Rosales herbouwd. Neem een voorproefje op de Spaanse kunstenaars als Velasquez en Goya in het beroemde Prado. Google maar eens op: ‘Museo del Prado Google Earth. In de vele musea komt u zeker Picasso, Miró, Kandinsky, Mondriaans of Dalís tegen. Zien we u tijdens uw schoolreis naar Madrid nog terug in het Archeologisch museum of bent u meer geïnteresseerd in de geschiedenis van de Spaanse zeevaart?

Werkweek naar Madrid heeft u meer te bieden

Een uitstapje naar Toledo “de stad van de drie culturen” en het staat op de werelderfgoedlijst. Of ga met de kabelbaan naar het attractiepark met reuzenrad, openluchtzwembad en dierentuin? Doet u een workshop Flamenco-dans of bezoeken we het Real Madrid-stadion? Maar er is tijdens uw werkweek Madrid nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Madrid

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Madrid. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Madrid (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.