Schoolreis naar Maastricht organiseren?

Organiseer in eigen land een werkweek of schoolreis. Maastricht is de stad voor ú. Ga met uw leerlingen en collega’s een weekendje of midweek met een schoolreisje naar Zuid-Limburg, Maastricht. Er zijn tal van leuke excursies voor schoolklassen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een steptocht door de oude binnenstad? Schoolreis naar Maastricht: Ontdek de veelzijdigheid van deze stad op eigen bodem!

Schoolreis naar Maastricht: City Code!

Treedt in de voetsporen van Peter Langdon in het boek de Da Vinci Code. Speur door de oude straatjes en steegjes naar verborgen codes. Onderweg maken u en de leerlingen kennis met de mooiste bezienswaardigheden van uw werkweek aan Maastricht. Een spannend spel waar u de hele dag mee zoet bent! Stap met uw schoolgroep in Maastricht op de boot en maak een vaartocht naar de St. Pietersberg. Een korte wandeling brengt u bij een prachtig buitengoed. Daar geniet u van een heerlijke lunch. Daarna brengt u een bezoek aan de mergelgrotten, een doolhof van gangen met talrijke oude tekeningen en opschriften. Welkom met uw schoolreis in ‘Mestreech’!

Schoolreis of werkweek naar Maastricht: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Maastricht tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis of werkweek naar Maastricht: Verkenningstochten

Beleef zelf Maastricht met een Photo Fun Tour, GPS Challenge Tour, steptocht of historische rondrit met de tram. Of ga met een gids op thematische wandeling langs de vestingwerken, archeologie, natuur, kunst en galeries die de stad te bieden heeft. Ook een historische stadswandeling langs de oude stadswallen of het gerestaureerde Stokstraatkwartier behoort tot de mogelijkheden,

Werkweek naar Maastricht – Limburg heeft u meer te bieden

In de Sint Pietersberg is door mergelwinning een uitgestrekt doolhof van gangen ontstaan. Maak een avonturentocht D’Artagnan in de Kazematten, de onderaardse vestingwerken. Een schoolreis naar Maastricht aanvullen met diverse rondvaarten of een bezoek aan de gezellige terrasjes op het Vrijthof. Zomer en winter in de grotten van Valkenburg grotbiken of klimtochten uitvoeren. En natuurlijk diverse bekende sport/outdoor activiteiten behoren tot de mogelijkheid zoals kanoën en mountainbiken. Er is tijdens een schoolreis Maasticht natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Maastricht

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Maastricht. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Maastricht (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.