Schoolreis naar Londen organiseren?

Een schoolreis of werkweek naar Londen, leuker kan bijna niet! Uit de schoolbanken en met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar Londen. Een schoolreis organiseren? Londen is historisch en oud én hip en modern.

Een schoolreis naar Londen? Welcome to London!

Breng tijdens uw schoolreis naar Londen bijvoorbeeld een bezoek aan de Inns of Court. Een prachtige historische wandeling door de campus. Alsof de tijd heeft stilgestaan. Een must voor elke voetbalfan is een bezoek met rondleiding aan één van de vele stadions. Bezoek met uw schoolreis een musical in dé musicalstad Londen. De teksten van de liedjes komen vaak het beste over in de taal waarin ze geschreven zijn. Maar wat vaak is dat het Engels. Schoolreis naar Londen: ‘the place to be’!

Schoolreis of werkweek naar Londen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Londen tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Londen: Uw ontdekkingstocht

Ontdek met uw leerlingen tijdens uw schoolreis naar Londen de “East Tour” per fiets waar de Romeinen hebben gelopen en waar Shakespeare heeft gesproken. Om komt heen om de Houses of Parliament, de Big Ben en Buckingham Palace. Geniet van het aflossen van de wacht: de Beefeaters, die de Tower of London bewaken. Bezoek tijdens uw werkweek naar Londen de topper, het British Museum, een echte must. Of waan u in The London Dungeon en proef Jack the Ripper of de Great Fire. Of mis sowieso de martelingen en de Pest niet. Combineer uw werkweek naar Londen met een bezoek aan Windsor Castle. Of maak een tussenstop in de middeleeuwse stad Canterbury met beroemde kathedraal.

Een schoolreis naar Londen biedt u meer

Maak een rondvaart of bezoek een stadion. Denkt u eens aan Madame Tussaud. Geniet tijdens uw schoolreis naar Londen van een ritje in het reuzenrad de London Eye. Ook musicalliefhebbers komen met een werkweek naar Londen niets tekort. Maar er is tijdens een schoolreis naar Londen nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Londen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Londen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Londen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.