Schoolreis naar Liverpool organiseren

Maak een werkweek of schoolreis naar Liverpool. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar Liverpool is een leuk alternatief. Niet voor niets staat een deel van het stadscentrum op de werelderfgoedlijst. En de Beatles zijn weer op andere lijsten te vinden. Een schoolreis organiseren? Liverpool leeft. Liverpool bruist!

Een schoolreis naar Liverpool: You’ll Never Walk Alone!

Met 800 jaar maritieme geschiedenis maakte Liverpool in de 18e eeuw haar vroege fortuin. Een schoolreis naar Liverpool geeft u inzicht in oudere tijden: de imposante havengebouwen van weleer sieren de skyline van de stad. Tijdens uw werkweek naar Liverpool kunt u deze geschiedenis gratis herleven in het Merseyside Maritime Museum aan het Albert Dock, het grootste in Europa. De stad ontwikkelde zich de laatste decennia tot een moderne bruisende stad. Mede door de kunstgalerieën, musea en architectuur, maar ook door de blijvende populariteit van The Beatles. Mooie oude pakhuizen, hippe winkeltjes, gezellige cafés en terrasjes maken het tot een plaatje. Een schoolreis naar Liverpool? De ‘Liverpudlians’ heten u hartelijk welkom!

Schoolreis of werkweek naar Liverpool: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Liverpool tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Liverpool: Valt er wel wat te ontdekken?

Sinds 2004 staat het havengebied en een deel van de binnenstad op de Werelderfgoedlijst. In 2008 na haar 800ste verjaardag was de Liverpool de culturele hoofdstad van Europa. Geen werkweek aan Liverpool zonder een bezoek aan het museum Beatles Story. Kunnen we u tijdens uw schoolreis naar Liverpool nog terug vinden in de prachtige Anglicaanse Liverpool Cathedral of geeft u de voorkeur aan de neoclassicistische St. Georges Hall? Of bezoek de interessante musea van Liverpool. In de Walker Art Gallery is een collectie kunst van de middeleeuwen tot nu te bewonderen. In het Tate Liverpool zit je tijdens je werkweek als liefhebber van ‘Brit Art’ wel goed. Met World Museum Liverpool vertelt over meer het leven in Afrika, Azië, Amerika en Australië.

Werkweek naar Liverpool heeft u meer te bieden

Ga met de Yellow Duckmarine, een amfibievoertuig uit de Tweede Wereldoorlog, al rijdend of varend langs de mooiste plekjes van Liverpool. Of maak een cruise over de Mersey. Een bezoekje aan voetbalstadion Anfield Road? Zeker de moeite waard. Er is met een schoolreis Liverpool meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Liverpool

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Liverpool. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Liverpool (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.