Schoolreis naar Lissabon

Organiseer een werkweek of schoolreis naar Lissabon. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar het kleurrijke Lissabon. Lissabon heeft de ideale ingrediënten voor een geslaagde schoolreis: paleizen, kerken, interessante musea, een dierentuin, de zwoele avondlucht én historische monumenten. Zoekt u een schoolreis? Eens gaan we naar Lissabon!

Schoolreis naar Lissabon: ooit één van de rijkste steden van Europa!

Trotseer tijdens uw werkweek naar Lissabon de hoogteverschillen met het kabeltrammetje naar de Barrio Alto, een toevluchtsoord van kunstenaars, artiesten en met prachtig uitzicht. Bewonder Lissabon ook met een wandeling over de 65 meter hoge Aquaduct uit 1778 of bezoek tijdens uw schoolreis Lissabon Castelo de Sâo Jorge dat 110 meter boven de stad uitsteekt. Diverse bezienswaardigheden, attracties, charmante winkeltjes en gezellige terrasjes vindt u met wandelroutes langs de Taag en door de oude binnenstad. Vergeet tijdens uw schoolreis Lissabon niet te genieten van een middagje shoppen in de wijk Baixa. Verzamel op de terrasjes van het Rossio plein, waar artiesten komen dansen en muziek maken. Werkweek naar Lissabon: Fado, fado!

Schoolreis of werkweek naar Lissabon: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Lissabon tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Lissabon: Begin uw ontdekkingstocht

De Basilica da Estrela domineert met haar twee witte koepels de skyline. Kom tijdens uw schoolreis naar Lissabon even op adem in het naastgelegen park met vijvers en fonteinen. De Toren van Bélem met Moorse motieven is een voorbeeld van de Manuelijnse bouwstijl. Vergeet niet een aantal musea te bezoeken. In Arqueologico do Carmo leert u tijdens uw werkweek over het ontstaan van Lissabon. Tombes, fonteinen en andere relieken uit Portugal bezichtigt u in Arqueologico do Carmo. Of Museu do Design dat vol zit met collectors items: van gekke theepotten tot gedurfde stoelen.

Schoolreis naar Lissabon heeft u meer te bieden

Waar anders dan in het fadomuseum leert u geschiedenis van deze typisch Portugese muziek? Ga met een werkweek Lissabon naar Oceanário de Lisboa met vijf nagebootste oceanen. En in Sintra genieten we van roomwitte huizen en paleizen, en het strand met de leuke eettentjes. Maar er is tijdens uw schoolreis Lissabon natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Lissabon

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Lissabon. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Lissabon (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.