Schoolreis naar Leuven organiseren

Maak een werkweek of schoolreis naar Leuven. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar het gezellige Leuven. Deze stad heeft alles wat u zoekt. Prachtige oude gebouwen, straten en pleinen, interessante musea en heerlijke plekjes om te eten. Ook kunt u er de leukste excursies boeken. Zoekt u een schoolreis? Leuvenaren ontvangen u met open armen!

Schoolreis naar Leuven: Minder bekend, maar zeker niet minder bemind!

Zoef op een fiets door de stad en de omgeving en ontdek de mooiste plekjes. Uw gids vertelt u er graag over. In de historische binnenstad vinden we tijdens een schoolreis naar Leuven de Gotische bouwwerken, zoals het stadhuis, de Sint Pieterskerk en het Tafelrond aan de Grote Markt. Of zoekt u liever de rust op in het Begijnhof? Ontspannen kan ook tijdens een schoolreis naar Leuven. In het autoluwe centrum is het heerlijk winkelen. Eet een warme wafel op een terrasje of struin over de antiekmarkt. Organiseer een picknick in het park. Een werkweek naar Leuven: misschien wel de gezelligste stad van België!

Schoolreis of werkweek naar Leuven: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Leuven tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Leuven: De geneugten van de Vlaamse stad

U komt met uw schoolreis naar Leuven zeker in het spiksplinternieuwe museum ‘M’, een mix van klassieke en moderne architectuur. Met historische collectie en hedendaagse kunst. Het Groot Begijnhof van Leuven is een volledig gerestaureerde historische wijk. Hier vindt u eén van Leuvens mooiste monumenten, de St. Geertruikerk een prachtige abdij uit 1206. U wilt toch ook weten waarom de kerktoren een van Leuvens ‘zeven wonderen’ wordt genoemd? Wandel langs de norbertijnen Abdij van Park uit 1129 met museum. Dit is een van de best bewaarde abdijen in de Benelux. Probeer er even tijd voor vrij te maken tijdens uw schoolreis naar Leuven.

Werkweek naar Leuven heeft u meer te bieden

Met uw gids een culinaire wandeling maken door de oude binnenstad: Hapje-Stapje. Het blijft natuurlijk niet alleen bij verhalen om te smikkelen. Of even langs het museum van het Vlaams Studentenleven met allerhande voorwerpen, memorabilia, documenten, foto’s en affiches. Hier ervaart u het verhaal over het Vlaamse studentenleven. Maar er is natuurlijk tijdens een schoolreis Leuven nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Leuven

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Leuven. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Leuven (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.