Schoolreis naar Krakau organiseren

Maak een werkweek of schoolreis naar Krakau. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar de rijke geschiedenis van Krakau. Thema’s voor een werkweek zijn er genoeg. Zoekt u een schoolreis of werkweek? In Krakau zult u zich nooit vervelen!

Schoolreis naar Krakau: een echte aanrader!

Een schoolreis naar Krakau brengt u naar de voormalige hof- en hoofdstad van Polen. De Grote Markt staat niet voor niets op de Werelderfgoed lijst. De Wavel heuvel barst van de bezienswaardigheden én heeft een drakengrot. Hoe het verhaal afliep hoort u in Wavel. We bezoeken tijdens onze werkweek aan Krakau ook zeker de oude Joodse wijk Kazimierz. En in het Podgorze district, waar het getto en Schindler’s fabriek is gevestigd, komt de film tot leven. Slenter over de vlooienmarkt. Struin langs de winkels in Grodzka en Florianska. Of pak een terrasje. Een schoolreis organiseren? Krakau voor een culturele opsteker!

Schoolreis of werkweek naar Krakau: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Krakau tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Krakau: Op ontdekkingstocht

In Wawel Castle, gebruikt als koninklijke residentie, leert u over de rijke geschiedenis en bewondert u de nationale kunstcollectie. Natuurlijk neemt u ook een kijkje in de kathedraal. Een absolute must tijdens een schoolreis naar Krakau is een bezoek aan de middeleeuwse Grote Markt met de bekende lakenhal, de Mariacki kerk. Het plein staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst! Ga op ontdekkingstocht in een van de vele musea. Zien we u tijdens uw werkweek Krakau terug in het Czartoryskich Museum? Of heeft u meer belangstelling voor Poolse kunst in het Nationaal museum Krakow? De Oude Synagoge in de Joodse Wijk (Schindlers List) maakt deel uit van het Historisch Museum. U krijgt een goed beeld van het leven en de cultuur van de joden in Krakau.

Werkweek naar Krakau heeft u meer te bieden

Bezoek het voormalige concentratiekamp Auschwitz – Birkenau. Dit maakt zeker een diepe indruk. Of bewonder in de Wieliczka Zoutmijn de zoutsculpturen, die mijnwerkers hier honderden jaren geleden bouwden. In het jaar 1500 liepen hier al toeristen rond. We combineren een werkweek naar Krakau met een tocht naar de Tatra. Bezoek het schilderachtige bergdorpje Zakopane of ga vlotvaren door de Dujanec-kloof. Er is tijdens uw schoolreis in en rond Krakau natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Krakau

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Krakau. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Krakau (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.