Schoolreis naar Kopenhagen

Organiseer een werkweek of schoolreis naar Kopenhagen. Ga met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een werkweek naar Kopenhagen. Er zijn genoeg bezienswaardigheden, musea en diverse leuke en leerzame excursies! Schoolreis naar Kopenhagen: Ontdek deze hippe, sympathieke en tegelijk historische stad!

Schoolreis naar Kopenhagen: Even kennis maken!

Kopenhagen is de stad van Hans Christian Andersen, Tivoli en de pittoreske haven met gekleurde huisjes. Ontmoet een kleine zeemeermin of drink tijdens uw werkweek aan Kopenhagen een drankje uit een glas van ijs. Verras de leerlingen met een bezoek aan Scandinavië’s oudste aquarium. Ook de reuzenoctopus heeft hier onderdak. Het Guinness World Record Museum spreekt de leerlingen tijdens de schoolreis Kopenhagen vast en zeker aan. Zij worden verwelkomd door een beeltenis van de langste man ter wereld. Zijn 2.72 meter maakt hem een ware reus. Binnen natuurlijk nog veel meer van het grootste, kleinste, snelste en meeste in de wereld. Ervaar hoe het is om 500 km per uur te rijden. Werkweek naar Kopenhagen: Een inspirerende en unieke ervaring!

Schoolreis of werkweek naar Kopenhagen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Kopenhagen tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Kopenhagen: Op verkenningstocht

Bezoek de Baokke residentie Amaliënborg, het koninklijke paleis met ridderzaal en paleiswachters. Of bewonder Rosenborg Slot met spiegelzaal, de koningszaal, de Chinese zitkamer en de ondergrondse schatkamer met kroonjuwelen tijdens uw schoolreis Kopenhagen. In het National Museum met voorwerpen uit vikingtijd leert u de Deense geschiedenis kennen. De Botanische tuin Botanisk Have ligt op de plek van de voormalige vestingwerken.

Schoolreis naar Kopenhagen heeft u meer te bieden

Nyhavn is een gezellig haventje met kleurige huizen en terrasjes. Met een rondvaart zul u tijdens uw werkweek Kopenhagen de Kleine Zeemeermin ontmoeten. U kunt zich ook even ontspannen in Tivoli, het unieke attractiepark met openluchtshows. Maar er is tijdens een schoolreis Kopenhagen natuurlijk meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Kopenhagen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Kopenhagen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Kopenhagen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.