Schoolreis naar Keulen organiseren?

Maak een werkweek of schoolreis naar Keulen. Met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schooluitje of schoolkamp naar de Domstad Keulen. Er zijn genoeg bezienswaardigheden, musea en diverse leuke en leerzame excursies! Organiseer eens een werkweek of schoolreis: In Keulen moet u zijn!

Schoolreis naar Keulen: De dom, de Altstadt, kunst en cultuur en nog veel meer!

Natuurlijk vinden we er de Keulse Dom, één van de grootste kathedralen ter wereld. Maar Keulen is meer: er zijn tientallen bezienswaardigheden, galeries en musea. Keulen koestert haar schatten! Ontspannen kunt u tijdens uw werkweek aan Keulen op een gezellig terrasje of in een van de prachtige parken. En wat denkt u van aan bezoek aan het pretpark Phantasialand of misschien Moviepark?  Een schoolreis organiseren? Keulen, een cosmopolistische en tegelijk sfeervolle stad!

Schoolreis of werkweek naar Keulen: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Keulen tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Keulen: Ontdekkingstocht

De trots van deze stad is de Dom, de gotische kathedraal. Luister naar de Petersglocke, de grootste kerkklok ter wereld of bezoek er de prachtige schatkamer en beklim deze toren. Neem tijdens uw schoolreis Keulen de Rheinseilbahn, voor een oversteek over de Rijn. Of spring met de leerlingen op de fiets en ontdek de leukste plekjes van Keulen. Met een rondvaart tijdens uw schoolreis trekt oud en modern Keulen langzaam aan u voorbij. Bezoek ook een van de vele interessante musea. In het Kölnisches Stadtmuseum leert u alles over de geschiedenis van Keulen. Het schaalmodel van de stad is een lust voor het oog. Het EL-DE-Haus, voormalig hoofdkantoor van de Gestapo, laat u ook zeker niet onberoerd.

Schoolreis naar Keulen heeft u meer te bieden

Eau de cologne museum: ‘Keuls water’ klinkt nét even anders, maar ruikt hetzelfde. Of staat de dierentuin of het chocolade museum op het verlanglijstje van uw werkweek naar Keulen? Maar er is tijdens een schoolreis Keulen natuurlijk nog meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Keulen

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Keulen. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Keulen (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.