Schoolreis naar Istanbul organiseren

Maak een werkweek of schoolreis naar Istanbul. Ga met uw leerlingen en collega’s een weekendje, midweek of langer met een schoolreisje naar Istanbul. Ooit heette de stad Byzantium, toen Constantinopel. De sultans van het Ottomaanse Rijk zetelden er in het Topkapi Paleis. Klinkt mysterieus, toch? De haremverblijven en schatkamer van het paleis zijn onvergetelijk! Een schoolreis organiseren? Istanbul met een fascinerende combinatie van culturen!

Een schoolreis naar Istanbul: Shoppen op z’n Oosters!

Bekijk het prachtige Istanbul eens van een andere kant tijdens uw schoolreis naar Istanbul. Stap met de leerlingen in een speciaal voor uw groep gecharterde boot. Een werkweek naar Istanbul zonder een tocht over de Bosporus bestaat eigenlijk niet. De boot vaart dicht langs de kant, zodat uw leerlingen al kunnen ontdekken, wat ze tijdens een schoolreis naar Istanbul nog allemaal te wachten staat. In de bruisende wijk Ortaköy gaat u aan wal. Uw gids leidt u door de levendige straten met drukbezochte theetuinen, een fraaie moskee en cafés aan het water. De bewoners vormen een bont gezelschap van vissers, kunstenaars, professoren en studenten van de Bosporusuniversiteit. Welkom met uw schoolreis in inspirerend Istanbul!

Schoolreis of werkweek naar Istanbul: geheel verzorgd én op maat

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bezoek aan Istanbul tegen scherpe prijzen? Het Duke Travel team selecteerde prima accommodaties en gezellige restaurants. Wij bieden een ruime keuze uit interessante programma’s en excursies.

Schoolreis naar Istanbul: Wat gaat u doen?

Bezoek het Topkapipaleis of Sultanspaleis en beleef de wereld van duizend-en-een-nacht als schoolreis naar Istanbul. Hagia Sophia uit de 6e eeuw, van kerk naar moskee en thans museum is zeker een bezoek waard. Bewonder tijdens uw schoolreis naar Istanbul de immense koepel, de fresco’s en de mozaïeken. Wandel de Blauwe Moskee binnen en bewonder de 21.000 blauwe tegeltjes & de zes minaretten. Bezoek de veel interessante musea in Istanbul. Bijvoorbeeld het knalroze Atatürk museum, het huis van de ‘Vader des Vaderland’ en ontdekt tijdens een schoolreis naar Istanbul de historische achtergrond van het land. In Arkeoloji Musezi leert u alles over de geschiedenis van het Midden-Oosten en Istanbul. Of bekijk het Islamitisch en Turks Kunstmuseum met een collectie religieuze kunst vanaf de 8ste eeuw.

Een werkweek naar Istanbul biedt u meer

Beleef het uitzicht over de Bosporus of een panoramagezicht vanaf de uitkijktoren de Galata Kulesi. Op het Hippodromplein, met de vele kiosken, barretjes met zitplaatsen in Ottomaanse stijl proeft u puur Istanbul. Maar natuurlijk is er tijdens een schoolreis naar Istanbul meer te beleven!

Meer informatie over een schoolreis naar Istanbul

Maak gebruik van de expertise van Duke Travel en haal het optimale uit uw schoolreis of werkweek naar Istanbul. Ons team heeft de bestemmingen zelf bezocht en is in staat u een goed en persoonlijk advies over uw schoolreisje Istanbul (of andere interessante bestemming) te geven. Onze prijzen zijn scherp en concurrerend. Gebruik het formulier op deze pagina en vraag vandaag nog informatie aan.